~ Pelgrim apparatuur gekocht? Deel foto's van jouw keuken en maak kans op een exclusieve BergHOFF messenset! ~
Pelgrim apparatuur gekocht? Deel jouw foto's en maak kans op een messenset!

De 3 in 1 oven van Pelgrim

De slimste keuze voor thuis

Houd je van uitgebreid koken? Van snel en gemakkelijk? Of juist van heel gezond en eigentijds? Met de Pelgrim 3 in 1 oven kan het allemaal. Want die combineert een magnetron, een bakoven en een stoomoven in één. En dat is niet alleen slim, praktisch en ruimtebesparend, maar het scheelt ook in je portemonnee.

Bekijk alle 3 in 1 ovens
Pelgrim 3 in 1 oven video
3-in-1 oven -
Bakoven, magnetron en stoomoven

Dé alleskunner

COS834ANT_MAC824AN_AT3
Bakoven

In de Pelgrim 3 in 1 oven bak je de lekkerste taart en lasagne, maar je grilt er ook gemakkelijk een heerlijk stuk vlees in.

Lees meer

In de Pelgrim 3 in 1 oven bak je de lekkerste taart en lasagne, maar je grilt er ook gemakkelijk een heerlijk stuk vlees in. Het is ook mogelijk om in fases te bakken: eerst grillen, dan verwarmen met hete lucht en nagaren met stoom. Malser en krokanter worden je gerechten niet! Combineer de ovenfunctie met de magnetronfunctie om de bereidingstijd te halveren of de ovenfunctie met stoom voor een sappig resultaat.

sluiten
OVM834MAT_COS834MAT_ATxx
Magnetron

Met de magnetronfunctie van de Pelgrim 3 in 1 oven kun je ontdooien of opwarmen en worden je gerechten gelijkmatig bereid.

Lees meer

Met de magnetronfunctie van de Pelgrim 3 in 1 oven kun je ontdooien of opwarmen en worden je gerechten gelijkmatig bereid. Handig voor bijvoorbeeld het ontdooien van vlees: het gaat gelijkmatig, het vlees blijft lekker mals en verliest niet aan smaak.

sluiten
Recepten stoomoven
Stoomoven

De gezondste manier om groente, vis of rijst te bereiden is met de stoomfunctie van de Pelgrim 3 in 1 oven.

Lees meer

De gezondste manier om groente, vis of rijst te bereiden is met de stoomfunctie van de Pelgrim 3 in 1 oven. Gebruik 100% stoom of combineer stoom met hete lucht. Kook vetvrij met behoud van zoveel mogelijk vitamines en mineralen, smaak én kleur.

sluiten

Inspiratie voor je eigen keuken

Het voordeel van de 3 in 1

Een magnetron, bakoven en volwaardige stoomoven in één compact apparaat: dat is de unieke 3 in 1 oven van Pelgrim. Laat je verrassen door het trendy design in matzwartRVS of antraciet de XL-inhoud van 50 liter en de veelzijdige mogelijkheden. Profiteer van de 140 voorgeprogrammeerde recepten, de eenvoudige bediening met maar één knop en het schoonmaakgemak.

De 3 in 1 oven is in eigen huis ontwikkeld en onderdeel van de Mooi Samen ovenlijn.

Grote kookwensen, kleine keuken

Met de combi stoomoven met magnetron heb je in plaats van drie ovens maar één oven nodig. De 3 in 1 oven is met een inhoud van maar liefst 50 liter de grootste op de ovenmarkt. En dat terwijl hij van buiten toch net zo groot is als iedere andere standaard oven.

Volwaardig stomen

Pelgrim biedt als enige in de markt een 3 in 1 combi stoomoven met magnetron met een volwaardige stoomfunctie. Dit betekent dat je je gerecht kunt bereiden met 100% stoom, óf met een combinatie van stoom en de hete lucht functie. Kook vetvrij met behoud van vitamines, mineralen, smaak en kleur.

Fase bakken

Met deze functie bak je gerechten in verschillende fases naar keuze. Begin bijvoorbeeld met grillen (fase 1), verwarm daarna met hete lucht (fase 2) en gaar tot slot na met stoom (fase 3).

Sous-vide

De oven kan tot op de graad nauwkeurig worden ingesteld. Door je vlees, vis of groente vacuümverpakt te bereiden op een relatief lage constante temperatuur, wordt het geleidelijk en gelijkmatig gegaard en blijven alle smaken en vitamines behouden.

Meerdere niveaus

De 3 in 1 oven blinkt uit in gebruiksgemak en veelzijdigheid. Zo kun je op meerdere niveaus tegelijkertijd bakken. Stel je bakwensen eenvoudig in met de centrale bedieningsknop en de 3 in 1 oven doet de rest. Heb je een favoriet programma? Selecteer deze eenvoudig met de favorietenfunctie.

Combineer ovenfuncties

Drie functies in één fraai keukenapparaat; op zich is dat al uniek. In de 3 in 1 oven van Pelgrim kun je die functies ook nog eens combineren. Denk bijvoorbeeld aan de ovenfunctie met magnetron waarmee je de bereidingstijd halveert. Of kies voor de ovenfunctie gecombineerd met stoom, voor een extra sappig resultaat. Bakken, garen, stomen… stel je combinatie eenvoudig in.

140 recepten

Kook je liever simpel en snel of ga je graag voor een uitdaging in de keuken? Voor Pelgrim maakt het niet uit. In beide gevallen kun je kiezen uit maar liefst 140 voorgeprogrammeerde recepten. De voorbereiding doe jij, de oven doet de rest.

Kies je kleur

De 3 in 1 oven is verkrijgbaar in drie designkleuren; stoer matzwart, stijlvol RVS en antraciet.

Technisch top, slim en veelzijdig

Pelgrim's 3-in-1 ovens

Naar het overzicht
3 opgeslagen favorieten
Alle favorieten verwijderen

Oven met magnetronfunctie en FullSteam, nis 45 cm

Type: COS834MAT
  • TFT display
  • Binnenruimte 50 liter
  • Temperatuurbereik 30 – 230 ºC
Vergelijken
Bekijken
Deze favoriet verwijderen
Verwijderen

Oven met magnetronfunctie en FullSteam, nis 45 cm

Type: COS834ANT
  • TFT display
  • Binnenruimte 50 liter
  • Temperatuurbereik 30 – 230 ºC
Vergelijken
Bekijken
Deze favoriet verwijderen
Verwijderen

Oven met magnetronfunctie en FullSteam, nis 45 cm

Type: COS824RVS
  • TFT display
  • Binnenruimte 50 liter
  • Temperatuurbereik 30 – 230 ºC
Vergelijken
Bekijken
Deze favoriet verwijderen
Verwijderen
OVS834MAT_COS834MAT_AT_1920x1080

Gekozen Product van het Jaar 2021

Hij bespaart veel ruimte, heeft een volwaardige stoomoven en is gebruiksvriendelijk: dit waren de belangrijkste redenen voor het consumentenpanel om op de Pelgrim 3 in 1 oven te stemmen als Gekozen Product van het Jaar 2021 in de categorie ovens. ‘Gekozen Product van het Jaar 2021’ is al meer dan 30 jaar de grootste productverkiezing voor marketing innovatie die zich baseert op onafhankelijk consumentonderzoek.

pelgrim 3in1oven recept zalm

Proef het verschil

Aan de slag! Met de 3 in 1 combi stoomoven met magnetron maak je in een handomdraai de lekkerste gerechten klaar. Om je alvast te inspireren hebben we een aantal heerlijke recepten voor je op een rij gezet.

Op zoek naar een praktische en efficiënte oplossing in jouw keuken?

Er zijn vele soorten en maten keuken vakzaken die producten van Pelgrim verkopen, vind hier de dichtstbijzijnde vanaf uw locatie.

bezoek een keukenvakzaak
Pelgrim-header-banner-showroompagina
Image
COS834MAT_AT12
8
jaar zekerheid

Tot wel 8 jaar zekerheid

Uitgebreide zekerheid geven? Heel normaal bij Pelgrim. Bij aanschaf van onze apparaten krijg je tot wel 8 jaar zekerheid met Garantie Plus.

onze garantie