~ Pelgrim apparatuur gekocht? Deel foto's van jouw keuken en maak kans op een exclusieve BergHOFF messenset! ~
Pelgrim apparatuur gekocht? Deel jouw foto's en maak kans op een messenset!

Koop een vaatwasser en... Maak kans op 1 miljoen

Deze zomer produceert Pelgrim haar miljoenste vaatwasser. Een bijzondere mijlpaal en daarom vieren we de hele zomer feest! Vier je met ons mee?

Heb je tussen 1 juli en 31 augustus 2023 een vaatwasser van Pelgrim gekocht, dan ontvang je na je online registratie een lot van Lot of Happiness*. Met jouw lotnummer maak je kans op prijzen tot maar liefst € 1.000.000,- !

Let op: actie- en registratieperiode afgelopen.

Inzending was mogelijk t/m 31 december 2023.

Header - 1 miljoen vaatwassers - Pelgrim

Meespelen & geluk delen

Bij de Lot of Happiness Loterij gaat minimaal 50% van elke inleg naar een goed doel. Deze loterij strijdt voor eerlijke kansen voor ieder kind. Terwijl jij kans maakt op geweldige prijzen tot 1 miljoen euro, support je een goed doel (Kika, Clini Clowns, Make-a-Wish Nederland, Stichting van het Kind en meer) en maak je samen met Pelgrim en Lot of Happiness het verschil voor kinderen in Nederland en daarbuiten.

Koop een vaatwasser bij een winkel bij jou in de buurt:

Bekijk verkooppunten
Pelgrim GVW230XLS - Vaatwasser - Sfeerbeeld

Ontvang jouw lot

Koop in juli of augustus 2023 een Pelgrim vaatwasser bij één van onze dealers. Na aankoop registreer je jouw vaatwasser*.

Let op: actie- en registratieperiode afgelopen.

Inzending was mogelijk t/m 31 december 2023.

Je ontvangt de e-mail met de actiecode 2 weken voor de volgende trekking op één van de onderstaande data. Hiermee kan je jouw lot activeren op lotofhappiness.nl/pelgrim. Wie weet win je één van de prijzen die oplopen tot € 1.000.000,-.

  • Maandag 31 juli
  • Maandag 28 augustus
  • Maandag 25 september
  • Maandag 30 oktober
  • Maandag 27 november
  • Maandag 18 december
  • Maandag 15 januari

Bekijk de actievoorwaarden

Registreer jouw vaatwasser en maak kans op 1 miljoen*:

Actie- en registratieperiode afgelopen

Tot 8 jaar zekerheid!

* Heb je meerdere Pelgrim apparaten gekocht? Je kunt die ook registreren via dit actieformulier. Ontvang tot 8 jaar zekerheid**!

** Meer informatie over de garantieregeling

Garantie Plus
Soms heb je een Pelgrim monteur nodig. Is jouw apparaat geregistreerd? Dan kan je automatisch gebruik maken van het Garantie Plus (na de eerste 2 jaar fabrieksgarantie). Hiermee zijn voor een vast bedrag van € 99,- per bezoek (i.p.v. € 149,- starttarief excl. onderdelen) alle kosten, inclusief alle onderdelen die de monteur nodig heeft, gedekt van jouw reparatie of vervanging gedurende 3 of 6 extra jaren. Let op: er zijn uitzonderingen***.

*** Lees voor je begint goed de handleiding en voor de uitzonderingen de service en garantievoorwaarden. Ben jij geen eigenaar van het apparaat? Check dan bij de eigenaar welke afspraken er zijn met Pelgrim m.b.t. het melden van een storing en bijkomende kosten.

Lot of Happiness - Prijzen

Meer over Lot of Happiness

Bij Lot op Happiness vinden wij dat ieder kind recht heeft op eerlijke kansen. Helaas is dit recht niet voor alle kinderen weggelegd. Zelfs in Nederland kunnen meer dan 100.000 kinderen niet kind zijn. Ze zijn ernstig ziek, leven in een onstabiele thuissituatie of krijgen geen kans om zich te ontwikkelen. Buiten Nederland groeien miljoenen kinderen op zonder enige basis.

Met z’n allen kunnen we hier iets aan doen. Want samen steunen is leuker en makkelijker dan alleen. Samen staan we sterker. Daarom maken we met onze supporters en goede doelen het verschil voor zoveel mogelijk kinderen in Nederland en daarbuiten. De goede doelen die je kan steunen bij Lot of Happiness zorgen voor meer genezing en een betere gezondheid, meer veiligheid, een hogere kans op groei en eerlijke kansen voor kinderen in Nederland en daarbuiten. Bij ons staan niet de prijzen, maar onze goede doelen en supporters op nummer 1!

Koop nu een Pelgrim vaatwasser en draag bij aan de mooie doelen van Lot op Happiness. Je neemt deel aan de actie door jouw vaatwasser hier te registreren* en jouw lotnummer, na ontvangst, te activeren op lotofhappiness.nl/pelgrim!