~ Pelgrim apparatuur gekocht? Deel foto's van jouw keuken en maak kans op een exclusieve BergHOFF messenset! ~
Pelgrim apparatuur gekocht? Deel jouw foto's en maak kans op een messenset!

Plasma filter

Type: HF4004

Dit Plasma filter is geschikt voor de meeste wandschouwkappen en past direct op een Ø 150 mm uitgang (verloop meegeleverd). Ook voor inductiekookplaten met afzuiging is dit filter uitermate geschikt. De onderkant is dicht en beschikt over rubber voetjes om stabiel op de vloer te staan.

  • Duurzaam
  • Zeer efficiënt
Bekijk alle details

Bekijk direct

Adviesprijs
879,00incl. BTW
+ Dit product vergelijken

Omschrijving

Dit Plasma filter is geschikt voor Pelgrim afzuigkappen en inducties met afzuiging. Het filter zuivert de lucht middels een natuurlijke moleculaire reactie. Het zorgt ervoor dat geuren geneutraliseerd worden en de lucht wordt gefilterd en gereinigd. Het Plasma filter gaat 10 tot 15 jaar mee en draagt bij aan een gezonde luchtkwaliteit.

Dit Plasma filter is geschikt voor de meeste wandschouwkappen en past direct op een Ø 150 mm uitgang (verloop meegeleverd). Vanwege het compacte platte formaat is er genoeg ruimte voor de elektronica van de wandschouw als deze aan de voorzijde zit. Ook is er ruimte voor de aansluitstekker achter het filter.

Ook voor inductiekookplaten met afzuiging is dit filter uitermate geschikt. De onderkant is dicht en beschikt over rubber voetjes om stabiel op de vloer te staan. Ook kan het filter met schroeven staand op de achterwand vastgezet worden.

Directe aansluiting met Naber kanalen mogelijk. Hiervoor dient verloopstuk HD2014 (verloopstuk recht) of de combinatie HD2014 en HD2015 (verloopstuk bocht) extra besteld te worden.

Directe aansluiting op meegeleverde luchtkanalen van de volgende inducties met afzuiging mogelijk (zonder verloopstuk): IKR3073F, IKR4082F, IKR4082M, IKR8083F, IKR8083M

Let op: aansluitwaarde 8 W
Let op: wordt incl. verloopstuk Ø 150 mm geleverd

Opslaan / Printen van specificatieblad COMPACT Print als PDF

Op zoek naar een praktische en efficiënte oplossing in jouw keuken?

Ook bij jou in de buurt zit een vakzaak die de producten van Pelgrim verkoopt, vind hier de dichtstbijzijnde.

Bezoek een vakzaak
MAC834MAT_ATx