~ Pelgrim apparatuur gekocht? Deel foto's van jouw keuken en maak kans op een exclusieve BergHOFF messenset! ~
Pelgrim apparatuur gekocht? Deel jouw foto's en maak kans op een messenset!

Fornuizen

Een fornuis is een echte eyecatcher. Het geeft je keuken een prachtige, professionele uitstraling. Een fornuis is een combinatie van een gas- of inductiekookplaat en een oven die zowel vrijstaand als tussen de keukenkastjes geplaatst kan worden. Pelgrim heeft fornuizen van 60 cm maar ook van 90 cm breed. Heerlijke gerechten bereiden voor de hele familie is met een fornuis dus een fluitje van een cent.

Inductie fornuizen Gasfornuizen Bekijk de keuzehulp
IF960MAT_1920x417

Inductie fornuizen

Het voordeel van inductiekoken en een grote oven? Met een inductiefornuis van Pelgrim heb je beide. Daarnaast is het fornuis ook weer helemaal terug van weggeweest, een aanwinst voor je keuken.

2 opgeslagen favorieten
Alle favorieten verwijderen

Multifunctioneel inductie-elektrisch fornuis, 60 cm

Type: PFI7160RVS
  • Oveninhoud 65 liter
  • 9 ovenfuncties
  • 4 kookzones
Vergelijken
Bekijken
Deze favoriet verwijderen
Verwijderen

Multifunctioneel inductie-elektrisch fornuis, 60 cm

Type: PFI7160WIT
  • Oveninhoud 65 liter
  • 9 ovenfuncties
  • 4 kookzones
Vergelijken
Bekijken
Deze favoriet verwijderen
Verwijderen
Tussenbanner_Maak kennis met

Gasfornuizen

Koken op gas is krachtig, maar lekker sudderen is ook geen probleem met de gasfornuizen van Pelgrim. De XXL oven heeft meer dan voldoende ruimte voor al jouw ovengerechten. Door zijn robuuste en moderne uitstraling maakt het fornuis jouw keuken helemaal af

1 opgeslagen favorieten
Alle favorieten verwijderen

Fornuis met multifunctionele oven, 90 cm breed

Type: NF960MATA
  • Oveninhoud 98 liter
  • 8 ovenfuncties
  • Wokbrander en stoomschoonprogramma
Vergelijken
Bekijken
Deze favoriet verwijderen
Verwijderen

Snel en veilig bakken

In zes minuten van 0 naar 180 (graden Celsius): de Pelgrim oven heeft de kortste voorverwarmtijd ooit. Dit komt door de combinatie van optimale ovenelementen en het beschikbare vermogen op de 3-fasen groep. Hierdoor gaat het voorverwarmen van de oven twee keer zo snel als bij een gemiddeld fornuis.

De maximale temperatuur van de buitenruit van de oven is 35°C. Veilig ‘koel’, dus. De oven is bovendien gemakkelijk schoon te maken. Met het stoomschoonprogramma stoomt het fornuis in een klein uurtje al het vuil los dat daarna eenvoudig te verwijderen is met een vochtig doekje.

Lees hier meer over alle handige functies

Kies jij voor gas of inductie?

Het inductiefornuis van Pelgrim heeft het grootste kookoppervlak in de markt en is daarmee uniek in zijn soort. De brede inductiekookplaat heeft zes koppelbare kookzones waarmee je in totaal drie grote zones kan maken. Ideaal voor grote pannen, ovale pannen, XL grill- en teppanyaki-platen.

De keuze voor koken op gas of inductie is heel persoonlijk. Om je te helpen kiezen tussen gas of inductie hebben we alle verschillende opties voor je op een rij gezet. Zo kun jij een keuze maken die het beste bij je past. Mooi makkelijk van Pelgrim.

Lees verder

Maak je keuken compleet

Het fornuis is terug van weggeweest! Als echte eyecatcher geeft een fornuis je keuken een authentieke maar toch moderne uitstraling. Staat jouw fornuis tegen een wand? Maak het plaatje dan compleet met een RVS achterwand en bijpassende afzuigkap. De poten zijn in hoogte verstelbaar waardoor het fornuis altijd perfect aansluit op jouw aanrechtblad.