~ Pelgrim apparatuur gekocht? Deel foto's van jouw keuken en maak kans op een exclusieve BergHOFF messenset! ~
Pelgrim apparatuur gekocht? Deel jouw foto's en maak kans op een messenset!

Koffiemachines

Weinig lekkerder dan je dag beginnen met een goede kop koffie. Of je nu gaat voor koffie, cappuccino, espresso, latte macchiato of warm water voor thee: met Pelgrims koffiemachine tover je eenvoudig jouw favoriete warme drank tevoorschijn. Ook handig: de automatische schoonmaakfunctie en het antikalkprogramma zorgen voor optimaal schoonmaakgemak.

Bekijk de Koffiemachines Bekijk de keuzehulp
Pelgrim_Koffie_header_1
Filters
Sorteren op:
1 opgeslagen favorieten
Alle favorieten verwijderen

Koffiemachine, nis 45 cm

Type: IKM614MAT
  • Volautomatische bereiding van koffie, espresso, cappuccino en latte macchiato
  • Koffiehoeveelheid en sterkte instelbaar
  • Heetwatertap voor o.a. thee
Vergelijken
Bekijken
Deze favoriet verwijderen
Verwijderen

Jouw favoriete koffie

Met Pelgrims koffiemachine zet je koffie precies naar jouw smaak. Je stelt namelijk eenvoudig de gewenste sterkte in. In de koffiemachine is ruimte voor koffiebonen, maar ook voor gemalen koffie. Zo hoef je nooit de bonen te vervangen als je de ene keer een decaf en de andere keer een bonenkoffie wilt zetten. Zin in een romige cappuccino of latte macchiato? Met de melkkan voeg je automatisch melk toe aan je koffie. Genieten!

Combineer de koffiemachines met ovens uit de Mooi Samen lijn of voeg er een accessoire- of warmhoudlade aan toe voor nog meer gebruiksgemak.

Lees hier meer over alle handige functies

Schoon in een handomdraai

Pelgrims koffiemachine is de meest onderhoudsvriendelijke koffiemachine op de markt. Bij het in- en uitschakelen spoelt het apparaat namelijk automatisch door. Daarnaast activeer je eenvoudig zelf de automatische schoonmaakfunctie en het antikalkprogramma. Dat betekent: geen enkel omkijken meer naar het schoonmaken van je machine. Is het tijd voor een extra schoonmaak, dan geeft de machine zelfs een indicatie af. Reinigingstabletten zijn dus niet nodig. Ook de lekbak is eenvoudig schoon te maken, deze is namelijk uitneembaar. Even afspoelen en hij kan weer worden teruggeplaatst.