~ Pelgrim apparatuur gekocht? Deel foto's van jouw keuken en maak kans op een exclusieve BergHOFF messenset! ~
Pelgrim apparatuur gekocht? Deel jouw foto's en maak kans op een messenset!

Gaskookplaten

De ontwikkeling van gasfornuizen en later gastoestellen is waar de oorsprong van Pelgrim ligt. Deze jarenlange ervaring zetten we vandaag de dag in om onze gaskookplaten continu door te ontwikkelen. Op gebied van techniek, materiaalgebruik én schoonmaakgemak. Welke van onze diverse designs is thuis in jouw huis? Ontdek het hier.

Bekijk de Gaskookplaten Bekijk de keuzehulp
Pelgrim gaskookplaten
Filters
Sorteren op:
0 opgeslagen favorieten
Alle favorieten verwijderen
Geen producten gevonden

Je hebt nog geen favorieten opgeslagen.

bekijk apparaten

Gaskookplaten met het hoogste rendement

Koken op gas is krachtig, maar lekker sudderen is ook geen probleem. De branders op de gaskookplaten van Pelgrim hebben een verschillende groottes. Zo kan je rechtsachter lekker sudderen en op de speciale grote wokbrander de lekkerste gerechten maken. Wil jij weten welke mogelijkheden er zijn?

Bekijk de keuzehulp

De juiste gaskookplaat voor jou

Ons assortiment bevat diverse gaskookplaten. Naar welke brandertechniek ben je op zoek? Heb je een voorkeur voor pandragers en wil je wel of geen speciale wokbrander? Ook het materiaal varieert: van RVS en geëmailleerd matzwart tot zeer sterk en hittebestendig keramisch glas. Veel keus en daardoor altijd een gaskookplaat die past bij jouw wensen. We hebben de verschillende opties voor je op een rij gezet, zodat jij zorgvuldig kunt vergelijken. Mooi makkelijk van Pelgrim.

Twijfel je tussen inductie en gas? We hebben handige informatie voor je over het verschil tussen koken op gas of inductie.

Lees verder