Waar ben je naar opzoek?

Zoeken
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
sluiten

Broccoli met oestersaus

Variant op de paksoi met oestersaus

Ingrediënten:

  • 800 g broccoli
  • 3 eetlepels knoflookolie (of 1 bol knoflook fijngesneden en
    gebakken in olie op laag vuur)
  • 2 eetlepels oestersaus
  • zout

Bereiding:

  1. Neem 800 g broccoli, maak de roosjes los en snijd de grootste
    in tweeën.
  2. Stoom ze 15 minuten op 100°C.
  3. Meng knoflookolie en oestersaus. Voeg zout toe.
  4. Doe de gare broccoli in een schaal, overgiet ze met saus en meng
    door elkaar. Dien ze direct op.
Stoomschaal stoomschaal met gaatjes
Niveau 2
Programma stoom
Temperatuur 100°C
Tijd 15 minuten incl. voorverwarmen