De nieuwe Pelgrim vaatwassers
  1. Overzicht
  2. Specificaties
  3. Vergelijk

We zijn thuis, ook in vaatwassers

En dat blijkt wel. Met maar liefst 8 nieuwe vaatwassers in ons assortiment, weten we ook hier in te spelen op de individuele behoefte. Want wat u ook wil, we hebben een vaatwasser die perfect bij u past. Vaatwassers met eindeloze mogelijkheden. XL versies met een hoogte van 86 cm en een derde lade waarin maar liefst 16 couverts passen. En wat dacht u van een geluidsniveau van slechts 41 dB(A), een waterverbruik van 7 liter en een A+++ energielabel.

Flexibel interieur en meer ruimte

Onze vaatwassers beiden ruimte voor álle vaat. Tot wel 16 couverts in drie lades. Het interieur is volledig flexibel in te delen. Waardoor u de volledige vrijheid heeft om de vaatwasser in te delen op de manier die bij u past. De vaatwassers zijn eenvoudig te bedienen en de was resultaten zijn simpelweg perfect.

Makkelijke bediening

U stelt het gewenste programma in met druk- of tiptoetsen. Bij de tiptoetsbediening is het bedieningspaneel geheel glad, dit biedt extra schoonmaakgemak. U leest het ingestelde programma en de duur ervan af in een mooi LED display. De programma’s zijn heel makkelijk te herkennen aan de iconen.

Energiezuinig A+++

Dankzij de krachtige motor, de optimale programma’s en unieke specificaties zoals TotalDry en het water bespaarprogramma, bereiken de nieuwe vaatwassers van Pelgrim perfecte resultaten met een heel laag water- en energieverbruik tot label A+++.

Vieze luchtjes zijn verleden tijd

Vieze luchtjes in een vaatwasser waarin al een tijdje vuile vaat staat. Niemand zit daar op te wachten. Daarom hebben we de IonTech technologie ontwikkeld. Die vieze luchtjes verdrijft en zelfs een vaatwasser die vol vuile vaat staat, fris laat ruiken.

Snel en schoon

Met het snelste SpeedWash programma, wast u de vaat in slechts 15 minuten schoon. Ideaal voor als u tijdens een etentje de borden van het voorgerecht ook voor het hoofdgerecht nodig hebt. Of als u een feestje geeft. SpeedWash dus. En dat is op zich alweer een feestje waard! Door de tijdsduurverkorting in te schakelen kan elk ander programma ook worden ingekort.

Altijd een schone vaat

Soms wilt u alleen uw wijnglazen even kristalhelder reinigen. Op een ander moment misschien juist een uitgebreide vuile vaat. De geavanceerde AutoProgram past automatisch de temperatuur en tijd van het programma aan dat bij de vaat past. Wat weer voor een minimaal water- en energieverbruik zorgt.

Nooit meer nadrogen met TotalDry

Vaatwassers die zichzelf automatisch openen, ongeveer 20 minuten nadat de vaatwasser klaar is. De laatste stoom wordt vrij gelaten en koele en droge lucht kan naar binnen. Dat zorgt ervoor dat de schone vaat perfect droogt. Dát is nog eens een innovatie waar u wat aan heeft! Uiteraard is het ook mogelijk deze optie eenvoudig uit te schakelen.

Sssst…

Onze aller stilste vaatwassers produceren slechts 41 dB(A) aan geluid. Fluisterstil dus. Doordat we speciale isolatie, een efficiënte motor, de beste materialen en fluisterstille wasprogramma’s hebben ontwikkeld, merkt u vaak niet eens dat de vaatwasser voor u bezig is.

Goed zicht

U laadt uw vaatwasser eenvoudig in en uit door de mooi weggewerkte LED verlichting in de vaatwasser. Zo is alles perfect verlicht. En dat draagt weer bij aan nóg meer gebruiksgemak.

Overzicht van de 8 vaatwassers

Elk type vaatwasser beschikt over unieke eigenschappen en is beschikbaar in 82 cm hoogte (L) en 86 cm hoogte (XL). De lijn start bij typenummer GVW810L, een mooie vaatwasser met uitstekende specificaties. De lijn vaatwassers loopt vervolgens op, elk hoger typenummer beschikt over net wat meer unieke specificaties en gebruikersgemak.

Bekijk de voorwaarden