~ Pelgrim apparatuur gekocht? Deel foto's van jouw keuken en maak kans op een exclusieve BergHOFF messenset! ~
Pelgrim apparatuur gekocht? Deel jouw foto's en maak kans op een messenset!

Altijd koken naar je eigen smaak

Inspiratie

Over smaak valt zeker wel te twisten! Iedereen heeft zo zijn voorkeuren als het gaat om smaak. Niet alleen met smaak kun je alle kanten op, ook de kooktechnieken zijn in te delen in verschillende categorieën. Denk daarbij aan de voorbereiding van gerechten, de bereiding zelf en de nabewerking ervan. Met de verschillende kooktechnieken maak je het verschil in smaak. Ga je voor een makkelijke en snelle bereiding of kies je voor de uitgebreide technieken?

Lees verder

123

Verschillende fases

Je kunt gerechten grillen, bakken, stomen en opwarmen. Maar je kunt ook in verschillende fases koken. Grill bijvoorbeeld eerst het vlees (fase1), daarna verwarm je het vlees met hetelucht (fase 2) en laat het vlees in de laatste fase garen met stoom (fase 3). Op deze manier van koken, blijft het vlees lekker mals en de buitenkant heerlijk knapperig. Je kunt ook een gerecht bereiden door middel van bakken in combinatie met stoom en zo dezelfde voordelen bereiken. Maak dan gebruik van combi-stomen met toevoeging van waterdamp. Verschillende fases zijn vooraf in te stellen en voortaan in één apparaat te bereiden in de 3 in 1 oven van Pelgrim.

Verschillende functies

De 3 in 1 oven van Pelgrim is voorzien van 4 extra functies: ontdooien, snel voorverwarmen, regenereren en sous-vide. We zetten deze 4 verschillende functies voor je op een rijtje:

brood

Ontdooien

Ben je vergeten om op tijd brood of eten uit de vriezer te halen? Je kunt eenvoudig producten ontdooien in de 3 in 1 oven door gebruik te maken van de magnetronfunctie. Je hebt snel een boterham, stukje vlees of vis ontdooid.

Borden voorverwarmen Pelgrim oven

Snel voorverwarmen en borden verwarmen

Dankzij de TFT-display met tiptoetsbediening en draai-/drukknop heb je de 3 in 1 oven binnen no-time voorverwarmd en is hij klaar om gerechten op te warmen. Tevens is het mogelijk om de borden in de oven te verwarmen, zodat het eten langer warm en smaakvol blijft op je bord.

pizza

Regenereren

Wil je gerechten later op de dag of op een andere dag opdienen? Kies dan voor de functie regenereren. Het voordeel van regenereren is dat je gemakkelijk gerechten opwarmt in de stoomoven en hierdoor de gerechten net zo smaakvol zijn als de dag van bereiding. Dit is een groot voordeel in vergelijking met andere opwarmtechnieken.

sous-vide

Sous-vide

Door gerechten sous-vide te garen (vacuümgaren), worden ze gelijkmatig gegaard waardoor smaak, vitamines en mineralen behouden blijven. Bij vacuümgaren heb je geen olie of boter nodig waardoor je vetvrij en gezond kookt.

Voor alle thuiskoks

Of je nu gek bent op het bakken van een taart, het maken van lasagne, het snel bereiden van groente, vis, rijst of pasta of het uitgebreid grillen van lekker stukje vlees? De oven is geschikt voor alle thuiskoks. Je vindt diverse heerlijke gerechten tussen de 140 voorgeprogrammeerde recepten in de display, voor iedere smaak wat wils. Selecteer eenvoudig een recept door de bediening van 1 knop. Sla je favoriete recepten op, zodat je de volgende keer niet opnieuw hoeft te zoeken. Je kunt gemakkelijk een maaltijd opwarmen, een heerlijk gerecht in korte tijd bereiden én ook uitgebreid en smaakvol uitpakken in het weekend. De 3 in 1 oven van Pelgrim is de slimste keuze voor thuis!