~ Pelgrim apparatuur gekocht? Deel foto's van jouw keuken en maak kans op een exclusieve BergHOFF messenset! ~
Pelgrim apparatuur gekocht? Deel jouw foto's en maak kans op een messenset!

Binnenkijken bij Boris en Ula van @a.house.to.come.home.to

Binnenkijkers Inspiratie

Maak kennis met Boris & Ula, het duo achter deze prachtige keukenrenovatie. Boris is handig in allerlei klussen, en Ula houdt ontzettend van interieur en mooie dingen in huis. Ze zijn al 15 jaar een heel hecht stel en hebben twee vrolijke kids, Estelle en Théo. Het stel houdt van reizen, gezelligheid met vrienden en af en toe lekker ontspannen met een goed glas wijn. Met hun voorliefde voor een warm en gezellig interieur wilden Boris & Ula deze sfeer graag weerspiegeld zien in hun keuken. En dat is wat ons betreft goed gelukt!

a.house.to.come.home.to

Binnenkijken-Ula-Boris_Pelgrim-keukenapparatuur
Binnenkijkers

Bouwen aan een droomkeuken

Na twee eerdere keukenavonturen wisten Boris en Ula precies wat ze wilden: een keuken die zowel functioneel als stijlvol is. Deze keer kozen ze voor een totaalrenovatie, waarbij Boris zijn ‘handyman’ vaardigheden inzette om de basis te leggen voor hun droomkeuken. Maar de keuze voor de keukenapparatuur lieten ze graag aan de experts over. En zo kwam Pelgrim Keukenapparatuur in beeld.

Warm scandinavisch

“Onze nieuwe keuken heeft echt die warme Scandinavische uitstraling die we in gedachten hadden”, aldus Ula. Voorheen kozen ze voornamelijk voor wit, maar deze keer wilden ze een ruimte die hun sociale en warme karakter weerspiegelde. Een plek waar ze zich echt thuis kunnen voelen. Met veel kastruimte om alles netjes op te bergen.

De keuze voor Pelgrim apparatuur

Wat betreft de apparatuur, koos het stel voor Pelgrim Keukenapparatuur vanwege de verfijnde mat zwarte afwerking. Boris benadrukt: “Dat wij 8 jaar zekerheid kregen en de goede prijs-kwaliteitverhouding, trok ons over de streep. Met een combinatie van ingebouwde apparaten zoals een koffiezetapparaat en twee ovens, gaven Boris en Ula hun keuken een moderne touch, zonder in te leveren op functionaliteit. En zeker met een familie van vier, mag een grote koelkast niet ontbreken. Pelgrim bleek de perfecte leverancier te zijn om hun keukenvisie werkelijkheid te maken.

Tips voor toekomstige twijfelaars

Een waardevol advies van Ula & Boris: “Doe vooraf onderzoek naar prijzen en beschikbare opties, zodat je goed voorbereid bent wanneer je met een keukenleverancier praat. Let ook op de garantievoorwaarden, want dit kan later echt het verschil maken. En vergeet niet om te genieten van het hele proces van het creëren van je droomkeuken – het is tenslotte een ervaring die je niet elke dag hebt!”

In deze keuken of vergelijkbaar

5 opgeslagen favorieten
Alle favorieten verwijderen

Oven met magnetronfunctie en FullSteam, nis 45 cm

Type: COS834MAT
 • TFT display
 • Binnenruimte 50 liter
 • Temperatuurbereik 30 – 230 ºC
Vergelijken
Bekijken
Deze favoriet verwijderen
Verwijderen

Koelkast, nis 178 cm

Type: PKS35178
 • Energieklasse E
 • Geluidsniveau 36 dB
 • Sleepdeurmontage
Vergelijken
Bekijken
Deze favoriet verwijderen
Verwijderen

Oven met magnetronfunctie, nis 45 cm

Type: MAC834MAT
 • TFT display
 • Binnenruimte 51 liter
 • Temperatuurbereik 30 – 250 ºC
Vergelijken
Bekijken
Deze favoriet verwijderen
Verwijderen

Koffiemachine, nis 45 cm

Type: IKM614MAT
 • Volautomatische bereiding van koffie, espresso, cappuccino en latte macchiato
 • Koffiehoeveelheid en sterkte instelbaar
 • Heetwatertap voor o.a. thee
Vergelijken
Bekijken
Deze favoriet verwijderen
Verwijderen

Vaatwasser ConnectLife, 82 cm hoog

Type: GVWC330L
 • Energieklasse C
 • Geluidsniveau 42 dB
 • 16 couverts
Vergelijken
Bekijken
Deze favoriet verwijderen
Verwijderen

Nog meer binnenkijkers…

Processed with VSCO with dog1 preset

Binnenkijken bij Susanne

Wij mochten een kijkje nemen in de lichte keuken van Susanne. Ze is woonachtig in Ede en woont in een jaren 80 huis.Toen ze het huis kocht kwam ze in de keukenla de oude bon tegen van de keuken die in het huis stond. De bedragen stonden zelfs nog in guldens. Wie had gedacht dat de keuken er zo lang in zat.

Lees meer
Binnenkijker-bysuusthuuz_1

Binnenkijken bij Suzan

Een kijkje in de stijlvolle en moderne keuken van Suzan, haar man Denny en hun drie kinderen van 15, 13 en 5 jaar oud. En, natuurlijk viervoeter Kira! De keuken heeft een strak design en is een echte Pelgrim keuken. “We zijn verliefd geworden op de matzwarte lijn”

Lees meer
IMG_3807

Binnenkijken bij Suzanne

Welkom in de keuken van Suzanne, een 32-jarige vrouw die samenwoont met haar man Danny, hun zeven maanden oude zoontje Fedde, hun kat en vier kippen in een dorpje in Brabant. In april 2021 hebben zij een klushuis gekocht dat ze helemaal hebben moeten strippen. Ze hebben zelfs enkele draagmuren doorgebroken en verplaatst, wat een enorme verbouwing was waarbij ze veel aan de klus zijn geweest.

Lees meer
image00019

Binnenkijken bij Sander

Welkom in de keuken van Sander Ooms. Sander is 54 en woont samen met zijn partner Ben en hun ruwharige teckel Goofy in Friesland. In september 2021 hebben ze hun droomhuis gekocht in het dorpje Burdaard. Hiervoor woonden ze samen in Amsterdam. Mensen keken raar op toen ze vertelden dat ze gingen verhuizen naar Friesland. Maar daar heeft Sander tot heden dag geen minuut spijt van gehad. En dat begrijpen we!

Lees meer