~ Pelgrim apparatuur gekocht? Deel foto's van jouw keuken en maak kans op een exclusieve BergHOFF messenset! ~
Pelgrim apparatuur gekocht? Deel jouw foto's en maak kans op een messenset!

Binnenkijken in de groene keuken van Simone

Binnenkijkers Inspiratie

Welkom in de keuken van Simone, een zelfstandige vrouw van 47 jaar, moeder van twee geweldige kinderen die afwisselend bij mij en bij hun vader wonen. Naast haar liefde voor samen actief bezig zijn, is ze ook dol op koken en lekker eten. Ze brengt graag tijd door in de keuken om nieuwe recepten uit te proberen en haar piano biedt de perfecte ontspanning na een drukke dag. Haar werk als kwaliteitsmanager is uitdagend en veeleisend, dus thuiskomen in een comfortabele en mooi ingerichte keuken is voor haar echt een verademing.

Banner_Binnenkijker_Simone
Binnenkijkers -

Waarom een nieuwe keuken?

Simone vertelt: “Onze nieuwe keuken is het resultaat van een uitgebreide renovatie en uitbouw van onze bestaande woning. “We wilden de oude, gedateerde keuken vervangen door iets moderns en functioneels, een plek waar we met het hele gezin van kunnen genieten.”

“Bij het ontwerpen van de keuken viel ik meteen voor een prachtige donkergroene tint”, zegt Simone. Deze kleur, gecombineerd met warme houten details en een warmgrijs werkblad, geeft de keuken een praktische maar toch luxe uitstraling. De zwarte accenten van de Pelgrim apparatuur maken het geheel helemaal af en zorgen voor een stijlvolle look.

Waarom Pelgrim?

Toen Simone op zoek ging naar nieuwe keukenapparatuur, viel haar oog op de lijn van Pelgrim vanwege de mooie zwarte tinten. Hoewel ze ook naar andere merken heeft gekeken, paste Pelgrim het beste in haar budget en haar wensen. De apparatuur is makkelijk te gebruiken en ze is zeer tevreden over de prestaties.

Bekijk alle apparaten in deze keuken

Tips voor de aanschaf van keukenapparatuur

“Mijn belangrijkste tip is om goed na te denken over de positionering van de apparatuur ten opzichte van elkaar, uiteraard binnen de beschikbare ruimte. Dit kan een groot verschil maken in hoe praktisch en gebruiksvriendelijk je keuken uiteindelijk is”, aldus Simone.

Het renoveren van de keuken was een groot project voor Simone, maar het eindresultaat is het meer dan waard. Simone benadrukt: “Het is een plek geworden waar ik graag met mijn gezin samen kom, kan genieten van koken en elkaars gezelschap.”

Word ook binnenkijker van de maand!

Stuur foto’s in van jouw keuken met Pelgrim apparatuur en maak kans om de ‘Binnenkijker van de maand’ te worden! De winnaar ontvangt van ons een exclusieve BergHOFF messenset en exposure op onze kanalen, waaronder met een blog op onze website.

Bekijk de actie!

In deze keuken of vergelijkbaar

4 opgeslagen favorieten
Alle favorieten verwijderen

Inductiekookplaat met afzuiging, 83 cm breed

Type: IKR8083M
 • Slidebediening per zone
 • 4 kookzones waaronder 2 flexzones
 • Max. afzuigcapaciteit 610 m³/h
Vergelijken
Bekijken
Deze favoriet verwijderen
Verwijderen

Oven met magnetronfunctie, nis 60 cm

Type: COM316GLS
 • LED display
 • Binnenruimte 73 liter
 • Temperatuurbereik 30 – 250 ºC
Vergelijken
Bekijken
Deze favoriet verwijderen
Verwijderen

Koel-/vriescombi, nis 178 cm

Type: PCS34178L
 • Energieklasse E
 • Geluidsniveau 36 dB
 • Sleepdeurmontage
Vergelijken
Bekijken
Deze favoriet verwijderen
Verwijderen

Vaatwasser ConnectLife, 82 cm hoog

Type: GVWC270L
 • Energieklasse C
 • Geluidsniveau 42 dB
 • 14 couverts
Vergelijken
Bekijken
Deze favoriet verwijderen
Verwijderen