~ Pelgrim apparatuur gekocht? Deel foto's van jouw keuken en maak kans op een exclusieve BergHOFF messenset! ~
Pelgrim apparatuur gekocht? Deel jouw foto's en maak kans op een messenset!

Binnenkijken bij Susanne van @xgositonacactus

Binnenkijkers Inspiratie

Wij mochten een kijkje nemen in de lichte keuken van Susanne. Ze is woonachtig in Ede en woont in een jaren 80 huis. Toen ze het huis kocht kwam ze in de keukenla de oude bon tegen van de keuken die in het huis stond. De bedragen stonden zelfs nog in guldens. Wie had gedacht dat de keuken er zo lang in zat.

xgositonacactus

Binnenkijken bij xgositonacactus
Binnenkijkers

Renovatie

Het was overduidelijk tijd voor een renovatie. In vijf maanden tijd heeft Susanne samen met hulp van lieve familie en vrienden er een eigen paleisje van kunnen maken. “De keuken was wat aan de kleine kant, maar toen de muren werden weggehaald ontstond er een zee aan ruimte en heel veel licht.”

Eigen ontwerp

Susanne heeft haar keuken zelf ontworpen met hulp van een adviseur. Hoe leuk is dat! De keuken heeft een lichte look met natuurlijke materialen. Volgens Susanne was het heel tof om haar eigen idee tot werkelijkheid te zien worden. En wij kunnen niets anders dan het daar mee eens zijn!

De keuken moest wel beschikken over een aantal onderdelen: strak design en verschillende functionaliteiten voor een aantrekkelijke prijs. Op deze manier kwam ze bij Pelgrim terecht. Susanne was enthousiast en heeft besloten om van haar keuken een échte Pelgrim keuken te maken. Van de vaatwasser tot de koelkast, kookplaat en afzuigkap. Hierdoor past alles dan ook goed bij elkaar! Onderaan dit bericht vind je welke Pelgrim producten je terug kunt vinden in Susanne haar keuken.

De keuze voor Pelgrim keukenapparatuur

Wij vroegen aan Susanne waarom zij uiteindelijk gekozen heeft voor keukenapparatuur Pelgrim. Dat was voor Susanne overduidelijk. Dat was het gebruiksgemak van de producten. “Zonder boekjes snapte ik direct hoe alles werkte. Super easy!”

De tip van Susanne voor iedereen die keukenapparatuur wil gaan aanschaffen: “Gebruiksgemak, uitstraling en budget is belangrijk. Gelukkig scoort Pelgrim op al deze punten!’

In deze keuken of vergelijkbaar

5 opgeslagen favorieten
Alle favorieten verwijderen

Inductiekookplaat, 77 cm breed

Type: IK2084F
 • Tiptoetsbediening
 • 4 kookzones
Vergelijken
Bekijken
Deze favoriet verwijderen
Verwijderen

Oven met magnetronfunctie, nis 45 cm

Type: OM540MAT
 • LED display
 • Binnenruimte 51 liter
 • Temperatuurbereik 30 – 275 ºC
Vergelijken
Bekijken
Deze favoriet verwijderen
Verwijderen

Schouwkap, 90 cm breed

Type: BSK962MAT
 • Energieklasse B
 • Luchtafvoer en Recirculatie
 • Max. afzuigcapaciteit 700 m³/h
Vergelijken
Bekijken
Deze favoriet verwijderen
Verwijderen

Vaatwasser ConnectLife, 82 cm hoog

Type: GVWC270L
 • Energieklasse C
 • Geluidsniveau 42 dB
 • 14 couverts
Vergelijken
Bekijken
Deze favoriet verwijderen
Verwijderen

Koel-/vriescombi, nis 178 cm

Type: PCS34178L
 • Energieklasse E
 • Geluidsniveau 36 dB
 • Sleepdeurmontage
Vergelijken
Bekijken
Deze favoriet verwijderen
Verwijderen
Binnekijker-bysuusthuuz_1

Meer binnenkijken?

Een kijkje in de stijlvolle en moderne keuken van Suzan, haar man Denny en hun drie kinderen van 15, 13 en 5 jaar oud. En, natuurlijk viervoeter Kira! De keuken heeft een strak design en is een echte Pelgrim keuken. “We zijn verliefd geworden op de matzwarte lijn”

Lees meer
IMG_3807

Nog meer binnenkijken?

Welkom in de keuken van Suzanne, een 32-jarige vrouw die samenwoont met haar man Danny, hun zeven maanden oude zoontje Fedde, hun kat en vier kippen in een dorpje in Brabant. In april 2021 hebben zij een klushuis gekocht dat ze helemaal hebben moeten strippen. Ze hebben zelfs enkele draagmuren doorgebroken en verplaatst, wat een enorme verbouwing was waarbij ze veel aan de klus zijn geweest.

Lees meer