~ Pelgrim apparatuur gekocht? Deel foto's van jouw keuken en maak kans op een exclusieve BergHOFF messenset! ~
Pelgrim apparatuur gekocht? Deel jouw foto's en maak kans op een messenset!

Binnenkijken bij Suzan van @by.suuz.thuuz

Binnenkijkers Inspiratie

Een kijkje in de stijlvolle en moderne keuken van Suzan, haar man Denny en hun drie kinderen van 15, 13 en 5 jaar oud. En, natuurlijk viervoeter Kira! De keuken heeft een strak design en is een echte Pelgrim keuken. “We zijn verliefd geworden op de matzwarte lijn”. Suzan is begeleider in de gehandicaptenzorg. Met daarnaast een grote passie voor koken en interieur. Op deze manier is haar instagrampagina @by.suuz.thuuz tot leven gekomen. Op haar Instagram pagina deelt Suzan allerlei mooie foto’s van haar interieur.

by.suus.thuuz

Binnenkijker-bysuusthuuz_1
Binnenkijkers

Van klushuis naar droomhuis

In begin 2022 is Suzan met haar gezin verhuisd en hebben zij een klushuis gekocht in een dorpje in de Betuwe. Het huis was toe aan renovatie, de keuken die in het huis aanwezig was echt aan vervanging toe. Tijd voor klussen, winkelbezoeken en opknappen!

Keukenapparatuur voldoende voor een groot gezin

Suzan heeft een groot gezin en dat vraagt natuurlijk een andere indeling dan kleinere gezinnen. Maar wat heb je nou écht nodig met een groot gezin? Suzan: “Twee ovens en een vriezer! Met ons gezin kunnen we nu bijvoorbeeld eindelijk alle pizza’s tegelijkertijd warm maken. Daarnaast was ons vorige huis wat minder praktisch, want toen stond onze vriezer op zolder en moest je telkens op en neer lopen voor een extra boterham. Niet handig!”

Wat verder volgens Suzan ook niet mocht ontbreken was een kookplaat met geïntegreerde afzuiging. “Het oogt zoveel mooier dan zo’n afzuigsysteem boven de kookplaat”, volgens Suzan. Dan komen we op de volgende kwestie: smaak. Welke stijl of materialen zijn écht een must in jouw keuken. Suzan beschreef haar keuken als volgt: sjiek, praktisch, matzwart, houtnerf, greeploos en marmer. Deze elementen moesten terugkomen in haar keuken. En daar begon de wens van Suzan maar ook haar interesse naar een bepaald product van Pelgrim.

De keuze voor Pelgrim keukenapparatuur

Het is begonnen met de matzwarte keuken apparatuur van Pelgrim. De wens van Suzan was dat de combi-stoomoven in haar nieuwe keuken mooi moest weg vallen in de kastenwand. En natuurlijk de matzwarte touch van de oven valt in de smaak. Deze wens kon vervuld worden door Pelgrim. Maar op het moment dat Suzan hoorde dat Pelgrim ook nog eens lange garantie bood, was ze helemaal verkocht.

En daar begon de liefde van Suzan voor Pelgrim producten. Het begon met de combi-stoomoven, de 3 in 1 combi-stoomoven met magnetronfunctie, de inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging, de vriezer met no frost, de koelkast en de vaatwasser. De producten zijn volgens Suzan fijn in gebruik, bieden verschillende handige functies en daardoor veel gemak voor haar en haar gezin!

Een tip van Suzan, voor mensen die beginnen aan een renovatie of hun keuken gaan aanpassen. “Kijk wat je mist in je huidige keuken en maak een lijstje. Ik hou bijvoorbeeld van koken, pak dan uit met de nieuwe snufjes en zorg dan voor veel opbergruimte!”

In deze keuken of vergelijkbaar

6 opgeslagen favorieten
Alle favorieten verwijderen

Oven met magnetronfunctie en FullSteam, nis 45 cm

Type: COS834MAT
 • TFT display
 • Binnenruimte 50 liter
 • Temperatuurbereik 30 – 230 ºC
Vergelijken
Bekijken
Deze favoriet verwijderen
Verwijderen

Oven met magnetronfunctie, nis 45 cm

Type: MAC834MAT
 • TFT display
 • Binnenruimte 51 liter
 • Temperatuurbereik 30 – 250 ºC
Vergelijken
Bekijken
Deze favoriet verwijderen
Verwijderen

Inductiekookplaat met afzuiging, 70 cm breed

Type: IKR3073F
 • Slidebediening
 • 4 kookzones waaronder 2 flexzones
 • Max. afzuigcapaciteit 640 m³/h
Vergelijken
Bekijken
Deze favoriet verwijderen
Verwijderen

Vaatwasser XL ConnectLife, 86 cm hoog

Type: GVWC270XL
 • Energieklasse C
 • Geluidsniveau 42 dB
 • 14 couverts
Vergelijken
Bekijken
Deze favoriet verwijderen
Verwijderen

Koelkast, nis 102 cm

Type: PKD35102
 • Energieklasse E
 • Geluidsniveau 35 dB
 • Deur-op-deurmontage
Vergelijken
Bekijken
Deze favoriet verwijderen
Verwijderen

Vriezer NoFrost, nis 102 cm

Type: PVD25102N
 • Energieklasse E
 • Geluidsniveau 39 dB
 • Deur-op-deurmontage
Vergelijken
Bekijken
Deze favoriet verwijderen
Verwijderen
Processed with VSCO with dog1 preset

Meer binnenkijken?

Wij mochten een kijkje nemen in de lichte keuken van Susanne. Ze is woonachtig in Ede en woont in een jaren 80 huis.Toen ze het huis kocht kwam ze in de keukenla de oude bon tegen van de keuken die in het huis stond. De bedragen stonden zelfs nog in guldens. Wie had gedacht dat de keuken er zo lang in zat.

Lees meer
IMG_3807

Nog meer binnenkijken?

Welkom in de keuken van Suzanne, een 32-jarige vrouw die samenwoont met haar man Danny, hun zeven maanden oude zoontje Fedde, hun kat en vier kippen in een dorpje in Brabant. In april 2021 hebben zij een klushuis gekocht dat ze helemaal hebben moeten strippen. Ze hebben zelfs enkele draagmuren doorgebroken en verplaatst, wat een enorme verbouwing was waarbij ze veel aan de klus zijn geweest.

Lees meer