~ Pelgrim apparatuur gekocht? Deel foto's van jouw keuken en maak kans op een exclusieve BergHOFF messenset! ~
Pelgrim apparatuur gekocht? Deel jouw foto's en maak kans op een messenset!

Binnenkijken bij Suzanne van @huisjeopnummer23

Binnenkijkers Inspiratie

Welkom in de keuken van Suzanne, een 32-jarige vrouw die samenwoont met haar man Danny, hun zeven maanden oude zoontje Fedde, hun kat en vier kippen in een dorpje in Brabant. In april 2021 hebben zij een klushuis gekocht dat ze helemaal hebben moeten strippen. Ze hebben zelfs enkele draagmuren doorgebroken en verplaatst, wat een enorme verbouwing was waarbij ze veel aan de klus zijn geweest.

huisjeopnummer23

IMG_3807
Binnenkijkers

Zoektocht naar een unieke keuken

Suzanne en haar man wilden graag dat de keuken het middelpunt van hun huis zou worden. Ze begonnen hun zoektocht bij grote bekende keukenvakzaken. Helaas vielen de tekeningen die voor hen waren ontworpen niet in de smaak. Ze hadden namelijk een enorme allergie voor alles wat standaard is of iedereen op dit moment al heeft. Daarom nam het stel heft in eigen handen en besloten ze met een handige vriendin hun eigen keuken te ontwerpen. “Een wens was veel grote brede lades en een nis voor onder andere kookboeken. De boekenkast zit niet vast aan het kookeiland, dus deze is in de toekomst te vervangen door een extra kruk. Vonden we wel zo makkelijk!”

“Vervolgens hebben we contact gezocht met een interieurbouwer die de keuken op maat kon maken. Samen met hem hebben we onze ideeën besproken. Op basis daarvan is hij op zoek gegaan naar de juiste werkbladen, frontjes en apparatuur.”

Alle grote dromen zijn vervuld

Net als het ontwerp mocht de apparatuur ook aan niets ontbreken. Een kookplaat met geïntegreerde afzuiging stond hoog op hun wensenlijstje. “Als we aan het koken zijn willen we graag contact houden met de eetkamer en woonkamer. Om nog lekker te kletsen met het bezoek of om onze kleine jongen in de gaten te houden”, aldus Suzanne. Daarnaast wilden ze ook graag een grote koelkast met speciale verslades voor groenten, een grote heteluchtoven en een wijnklimaatkast. Een natuurlijk mocht een vaatwasser niet ontbreken.

De keuze voor Pelgrim keukenapparatuur

Uiteindelijk hebben ze gekozen voor Pelgrim apparatuur vanwege de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Het koppel was vooral gecharmeerd van de kookplaat met geïntegreerde afzuiging, omdat deze een naadloze uitstraling geeft aan het eiland en tegelijkertijd de functionaliteit van een afzuigkap biedt. “Door te kiezen voor Pelgrim apparatuur, kregen we de gewenste apparatuur binnen ons budget en konden we een keuken ontwerpen die aan al onze wensen voldoet”.

Suzanne wil je de volgende tips meegeven: “Ga zelf aan de slag met het maken van tekeningen en denk out of the box. Laat je vooral niet tegenhouden door standaarden. Je denkt in eerste instantie misschien dat een keuken op maat vele malen duurder is dan een keuken van de bekende keukenboeren. Maar het viel ons alles mee en heeft er voor ons gezorgd dat wij nu onze droomkeuken hebben. Denk ook goed na over stopcontacten. We hebben er nu één aan beide kanten van het eiland en deze zijn echt onmisbaar voor ons.”

In deze keuken of vergelijkbaar

4 opgeslagen favorieten
Alle favorieten verwijderen

Inductiekookplaat met afzuiging, 83 cm breed

Type: IKR4082M
 • Slidebediening per zone
 • 4 kookzones waaronder 4 flexzones
 • Max. afzuigcapaciteit 700 m³/h
Vergelijken
Bekijken
Deze favoriet verwijderen
Verwijderen

Koelkast, nis 178 cm

Type: PKD25178
 • Energieklasse E
 • Geluidsniveau 36 dB
 • Deur-op-deurmontage
Vergelijken
Bekijken
Deze favoriet verwijderen
Verwijderen

Oven, nis 60 cm

Type: O500MAT
 • LED display
 • Binnenruimte 77 liter
 • Temperatuurbereik 30 – 300 ºC
Vergelijken
Bekijken
Deze favoriet verwijderen
Verwijderen

Vaatwasser, 82 cm hoog

Type: GVW201L
 • Energieklasse E
 • Geluidsniveau 47 dB
 • 13 couverts
Vergelijken
Bekijken
Deze favoriet verwijderen
Verwijderen
Processed with VSCO with dog1 preset

Meer binnenkijken?

Wij mochten een kijkje nemen in de lichte keuken van Susanne. Ze is woonachtig in Ede en woont in een jaren 80 huis.Toen ze het huis kocht kwam ze in de keukenla de oude bon tegen van de keuken die in het huis stond. De bedragen stonden zelfs nog in guldens. Wie had gedacht dat de keuken er zo lang in zat.

Lees meer
Binnenkijker-bysuusthuuz_1

Nog meer binnenkijken?

Een kijkje in de stijlvolle en moderne keuken van Suzan, haar man Denny en hun drie kinderen van 15, 13 en 5 jaar oud. En, natuurlijk viervoeter Kira! De keuken heeft een strak design en is een echte Pelgrim keuken. “We zijn verliefd geworden op de matzwarte lijn”

Lees meer