~ Pelgrim apparatuur gekocht? Deel foto's van jouw keuken en maak kans op een exclusieve BergHOFF messenset! ~
Pelgrim apparatuur gekocht? Deel jouw foto's en maak kans op een messenset!

Binnenkijken in de lichtgrijze keuken van Vincent & Marlin

Binnenkijkers Inspiratie

Welkom in het stoere huis van Vincent en Marlin. Dit stel kocht vorig jaar een nieuwbouwwoning aan de rand van Enschede. Samen met hun katten Bulu en Bola en konijn Benito maakten ze er een stoer, eigenzinnig huis van. Ze vertellen graag meer over hun keuken en de keuze voor Pelgrim keukenapparatuur.

02_Binnenkijker_Marlin

01_Binnenkijker_Marlin
04_Binnenkijker_Marlin

Waarom een nieuwe keuken? Nieuwbouw of renovatie?

Anderhalf jaar geleden kochten Vincent en Marlin hun nieuwbouwwoning in Enschede. Ze konden kiezen voor de keuken die vanuit de bouw geleverd werd, maar een nieuw huis is natuurlijk dé mogelijkheid om alles een eigen draai te geven. Marlin: ‘We vinden het allebei leuk om ons huis nét iets anders te hebben dan anderen en durven keuzes te maken die anderen misschien spannend vinden’.

Stijl en materialen van de keuken

Vincent en Marlin kozen voor een grijze keuken met zwarte elementen. Door de zwarte jaloezieën en het warme licht is de keuken een sfeervolle plek om te zijn. In het aanrechtblad is een klein reliëf aangebracht, waardoor het een warme uitstraling heeft. De grijze PVC-vloer geeft het geheel een rustige uitstraling.

Onmisbare keukenapparatuur

Als liefhebber van koken en bakken is goede keukenapparatuur onmisbaar voor Marlin. In de oven moet genoeg plaats zijn om meerdere gerechten tegelijk te bereiden. Een grote inductiekookplaat is onmisbaar om genoeg pannen tegelijk te kunnen gebruiken. Vincent en Marlin hebben een open keuken, waarin een goede afzuigkap ervoor zorgt dat er geen etensgeuren achterblijven na het koken.

03_Binnenkijker_Marlin
Binnenkijkers -

Pelgrim keukenapparatuur in het huis van Vincent & Marlin

Vincent en Marlin waren vanaf het eerste moment helemaal weg van de matzwarte Mooi Samen lijn van Pelgrim. Vincent: ‘Ik vind het mooi als alle apparatuur bij elkaar past en de matzwarte keukenapparatuur geeft onze keuken nét dat beetje extra waar wij naar zochten.’

Het stel heeft alle apparatuur uit de matzwarte Mooi Samen lijn: een inbouwoven met een hoogte van 45cm, een diagonale afzuigkap en een inductiekookplaat van 90cm breed. Voor Vincent en Marlin was het belangrijk dat ze apparatuur aansloot bij de uitstraling van de keuken, eenvoudig te bedienen en betrouwbaar was.

Naast deze oogstrelende apparatuur van Pelgrim besloten Vincent en Marlin met deze retro koel-vriescombinatie nog een eyecatcher aan de keuken toe te voegen.

Bekijk alle apparaten in deze keuken

Tips voor de aankoop van keukenapparatuur

Het koppel geeft je graag twee tips, die je kunnen helpen bij de aankoop van keukenapparatuur.

Marlin: ‘Als je de ruimte hebt, kies dan voor een inductiekookplaat van minstens 90cm. Zo heb je altijd ruimte voor je pannen.
Vincent: ‘De diagonale afzuigkap is een hele goede aankoop geweest. Hij is supermakkelijk schoon te maken en hij doet precies wat hij hoort te doen.’

In deze keuken of vergelijkbaar

3 opgeslagen favorieten
Alle favorieten verwijderen

Oven, nis 45cm

Type: OVM834MAT
  • TFT display
  • Binnenruimte 50 liter
  • Temperatuurbereik 30 – 275 ºC
Vergelijken
Bekijken
Deze favoriet verwijderen
Verwijderen

Inductiekookplaat, 80 cm breed

Type: IK4083M
  • Tiptoetsbediening per zone
  • 4 kookzones waaronder 2 flexzones
Vergelijken
Bekijken
Deze favoriet verwijderen
Verwijderen

Diagonale schouwkap glas, 80 cm breed

Type: DSG881MAT
  • Energieklasse A++
  • Luchtafvoer en Recirculatie
  • Max. afzuigcapaciteit 854 m³/h
Vergelijken
Bekijken
Deze favoriet verwijderen
Verwijderen