~ Pelgrim apparatuur gekocht? Deel foto's van jouw keuken en maak kans op een exclusieve BergHOFF messenset! ~
Pelgrim apparatuur gekocht? Deel jouw foto's en maak kans op een messenset!

Uitbreiding van de Pelgrim antraciet lijn

Nieuws

De nieuwste trends op het gebied van keukeninterieurs voor volgend jaar zijn bekend. Pelgrim speelt daar perfect op in met uitbreiding van de Mooi Samen lijn, met apparaten in de nieuwste kleur antraciet. De antraciet lijn werd eerder dit jaar succesvol geïntroduceerd. Deze verfijnde keukenapparaten zijn met oog voor detail ontworpen en perfect te combineren met de interieurstijlen en keukenkleuren van nu.

Strakke uitstraling

De apparaten van de antraciet lijn passen qua kleur en design perfect bij elkaar. De ovens en afzuigkappen zijn voorzien van glazen en matzwarte design details. Deze details zijn perfect uitgelijnd en op elkaar afgestemd, van bedieningsknoppen tot handgrepen. De antraciet lijn combineert tevens goed met de matzwarte apparatuur, vanwege de matzwarte design details.

Antracietlijn3

Meer keuze

Binnen de antraciet lijn waren de multifunctionele oven, de oven met magnetronfunctie, de combi-stoomoven met magnetronfunctie én de diagonale schouwkap van glas al verkrijgbaar. De kleurserie antraciet van Pelgrim wordt nu uitgebreid met een combi-stoomoven met nismaat 60 cm en 15 ovenfuncties, de oven met nismaat 45 cm en XL binnenruimte en een inductiekookplaat AutoAir met flexzones van 80 cm breed. Nog meer keuze voor je designwensen in antraciet.

Hood-in-Hob afzuigsysteem

De nieuwste inductiekookplaten van Pelgrim zijn voorzien van geïntegreerde afzuiging, het zogenaamde Hood-in-Hob systeem. Voordeel hiervan is dat je geen afzuigkap meer nodig hebt, wat zorgt voor vrij zicht in de keuken. Je kunt nu makkelijker dan ooit kiezen voor diverse keukenopstellingen. Kookdampen worden door het Hood-in-Hob systeem afgevoerd zonder dat ze opstijgen of door het huis dwarrelen tijdens en na het koken. De vetdeeltjes worden namelijk direct opgevangen in het vetfilter van de afzuiging. De overige lucht wordt naar buiten afgevoerd of via een recirculatiefilter, na filtering van geur en fijnstofdeeltjes, schoon de ruimte in geblazen. Met de Hood-in-Hob kies je voor optimale kookruimte, de beste technieken en een prachtig, strak en modern design. Wat wil je nog meer?

Zorgeloos koken

Gebruiksvriendelijkheid staat bij Pelgrim altijd voorop. Bij de ontwikkeling van de antraciet lijn hebben ze niet alleen naar het design gekeken, ze vinden schoonmaak-, onderhouds- en bedieningsgemak ook van groot belang. Alle apparaten zijn naast dat ze mooi zijn en in iedere keuken passen ook functioneel in gebruik en gemakkelijk te reinigen. Dit zorgt voor zorgeloos koken. Mooi makkelijk van Pelgrim.