~ Pelgrim apparatuur gekocht? Deel foto's van jouw keuken en maak kans op een exclusieve BergHOFF messenset! ~
Pelgrim apparatuur gekocht? Deel jouw foto's en maak kans op een messenset!

Dutch design inductiekookplaat krijgt wereldwijde erkenning

Nieuws

‘Luxueus tijdloos en doelbewust in eenvoud’

Luxueus tijdloos en doelbewust in eenvoudig; met deze woorden omschrijft de iF Design jury de Pelgrim IK4083M. Het grootste model (80cm) uit de nieuwe serie matzwarte inductiekookplaten werd zowel op uiterlijke als functionele kenmerken beoordeeld. De subtiele zwarte sierlijst de matte afwerking, het gecombineerde kookoppervlak en de slimme bedieningselementen resulteerden in het winnen van de bekende internationale design award. Keukenmerk Pelgrim mag de IF Design award samen met Vanderveer Designers in ontvangst nemen.

IK4083M_AT2_IF_designAward

De Pelgrim IK4083M is een van de 6 modellen uit deze serie met de exclusieve matzwarte afwerking. Met de FlexZone functie kunnen twee kookzones gecombineerd worden tot een grote zone van 38,5×22,5cm zodat thuiskoks ook hun grote (grill)pannen op inductie kunnen gebruiken. Andere opvallende kenmerken die de gebruiksvriendelijkheid onderstrepen zijn de warmhoud functionaliteit en de boostfunctie per kookzone om tijdelijk op extra vermogen te koken.

De Pelgrim IK4083M is te koop bij keukenspeciaalzaken en elektrovakzaken in de Benelux. www.pelgrim.nl

Voor meer informatie over de iF Design Award kijk op https://ifworlddesignguide.com/

Pelgrim

Pelgrim is al 100 jaar thuis in elke keuken. De keuken, het levendige hart waar gekookt, gelachen, gegeten, gehuild en gefeest wordt. Pelgrim wil het mooi en makkelijk maken in de keuken, zodat je tijd hebt om thuis te genieten. Want hoe mooi je keuken ook is, uiteindelijk gaat het er in de dagelijkse praktijk om hoe je je apparatuur gebruikt. Beschikt de apparatuur over de functies die jij belangrijk vind? En weet je die functies juist te gebruiken? Dat zijn de vragen die de mensen van Pelgrim zich ook stellen bij het ontwerpen en ontwikkelen van nieuwe keukenapparaten. Mooi makkelijk van Pelgrim.