~ Pelgrim apparatuur gekocht? Deel foto's van jouw keuken en maak kans op een exclusieve BergHOFF messenset! ~
Pelgrim apparatuur gekocht? Deel jouw foto's en maak kans op een messenset!

Groots genieten in de feestmaand

Inspiratie

Of je nu drie, vier of vijf gangen kookt in deze gezellige maand, grote kans dat je daarvoor gebruik maakt van je oven. Een goede oven is in iedere keuken eigenlijk onmisbaar, helemaal als je ook nog eens gek bent op bakken. Ben je op zoek naar een oven waarin je gelijktijdig meerdere gerechten kunt bereiden, zoals voor het kerstdiner? Dan is dat met een Pelgrim oven geen enkel probleem!

grootsgenieten_1200x592
Ruimtelijk_600x666

Ruimtelijk en multifunctioneel

Alle ovens hebben een extra grote inhoud en XL-bakplaten. Zo kun je heel gemakkelijk een flinke maaltijd bereiden, de 60 cm ovens beschikken namelijk over vier of vijf insteekniveaus. Kies jij voor een multifunctionele oven of voor een combi-stoomoven? Afhankelijk van jouw keuze kan je vele bereidingsfuncties kiezen. Tevens hebben enkele ovens voorgeprogrammeerde recepten, de oven selecteert dan voor jou gelijk de juiste instellingen.

Feestelijke functies

Met de Pelgrim ovenfuncties als ontdooien, boven- onder warmte, grillwarmte en turbo verwarmen, maak je makkelijk de lekkerste gerechten klaar. Wil je gelijktijdig verschillende bereidingen toepassen? Maak dan gebruik van de fasebakfunctie. Met de Pelgrim oven kun je alle bakfuncties stap voor stap instellen. Elke fase voegt een extra stap toe in het bakproces. Zo kun je bijvoorbeeld eerst vlees grillen aan de bovenkant en het vervolgens verder verwarmen met de heteluchtfunctie. Je hoeft alleen maar de oven in te stellen en wachten tot het klaar is. En met de Gentle Bake instelling krijg je ook nog eens een lekker crispy laagje over je bak- of ovengerecht. Mooi makkelijk van Pelgrim.

Pyrolyse_6006x666

Blinkend schoonmaakgemak

Helaas komt na het genieten en gezellig samenzijn altijd de schoonmaak. We kunnen je enigszins geruststellen, want de Pelgrim ovens blinken uit in schoonmaakgemak. Van een uitneembare ovenruit, tot een stoomschoonprogramma waarin de oven in een half uurtje wordt schoon gestoomd. Het zorgt ervoor dat het interieur van je oven in een handomdraai weer fris is. Een oven met de zogenaamde pyrolysefunctie zorgt ervoor dat hardnekkig vuil en vet op hoge temperatuur verbrandt en verandert in as. Afhankelijk van hoe vies je oven is, kun je de oven het beste 1 of 2 keer per half jaar schoonmaken met pyrolyse. Na het afkoelen van de oven veeg je alleen nog de as eruit met een doekje.

Een feest voor het oog

De ovens van Pelgrim zijn qua design en uitstraling ook een feest om naar te kijken. Kies je voor het altijd mooie RVS of ga je voor stijlvol matzwart? Kom eens langs bij één van onze verkooppunten!