~ Pelgrim apparatuur gekocht? Deel foto's van jouw keuken en maak kans op een exclusieve BergHOFF messenset! ~
Pelgrim apparatuur gekocht? Deel jouw foto's en maak kans op een messenset!

Pelgrim produceert de miljoenste vaatwasser

Nieuws

Zo’n 30 jaar geleden bracht het Nederlandse keukenmerk Pelgrim als een van de eerste merken een lijn inbouw vaatwasser op de markt. Deze maand, zal de 1 miljoenste vaatwasser in de Pelgrim fabriek gemaakt worden, voorzien van innovatieve functies zoals FanDry- en Smart-technologie.

Pelgrim GVW230XLS - Vaatwasser - Sfeerbeeld

Johan van Gompel, Business Manager bij Pelgrim en al 33 jaar in dienst bij het bedrijf, weet nog goed dat de eerste vaatwassers in Nederland werden verkocht. ‘Destijds was het echt een luxe product, toen had 2 op de 10 huishoudens een vaatwasser, nu vrijwel iedereen. Een groot verschil is dat de vaatwassers nu ruimer, energiezuiniger en ook veel stiller zijn’.

In 1992 was Pelgrim het eerste merk dat een geïntegreerde vaatwasser op de Nederlandse markt lanceerde, wat voor explosieve verkoopaantallen zorgde. Sinds die tijd zijn er veel doorontwikkelingen geweest. Pelgrim’s nieuwste vaatwasserlijn kan met een smartphone of tablet ingesteld worden en de FanDry technologie zorgt ervoor dat alles, zelfsplastic, helemaal droog is. Bovendien zijn er modellen die zelf voor de juiste dosering wasmiddel zorgen met AutoDose.

Lot of Happiness - Prijzen

Maak kans op 1 miljoen euro

Om extra bekendheid aan de deze mijlpaal te geven, organiseert Pelgrim een feestelijk actie. Iedereen die tussen 1 juli en 31 augustus 2023 een Pelgrim vaatwasser koopt en deze registeert, krijgt een lot van Lot of Happiness waarmee zij kans maken op geldprijzen tot maar liefst 1 miljoen euro. Lot of Happiness strijdt voor eerlijke kansen voor ieder kind en doneert van iedere inleg 50% aan een goed doel voor kinderen, zoals CliniClowns, Kika en Make a Wish Nederland. Kijk voor meer informatie op www.pelgrim.nl/1miljoen.

Pelgrim

Pelgrim is al meer dan 100 jaar thuis in elke keuken. De keuken, het levendige hart waar gekookt, gelachen, gegeten, gehuild en gefeest wordt. Pelgrim wil het mooi en makkelijk maken in de keuken, zodat je tijd hebt om thuis te genieten. Want hoe mooi je keuken ook is, uiteindelijk gaat het er in de dagelijkse praktijk om hoe je je apparatuur gebruikt. Beschikt de apparatuur over de functies die jij belangrijk vind? En weet je die functies juist te gebruiken? Dat zijn de vragen die de mensen van Pelgrim zich ook stellen bij het ontwerpen en ontwikkelen van nieuwe keukenapparaten. Dat is gewoon Pelgrim.