~ Pelgrim apparatuur gekocht? Deel foto's van jouw keuken en maak kans op een exclusieve BergHOFF messenset! ~
Pelgrim apparatuur gekocht? Deel jouw foto's en maak kans op een messenset!

Mooi Samen lijn, perfect te combineren

Nieuws

Niet eerder waren keukenapparaten zo op elkaar afgestemd als in de Pelgrim Mooi Samen lijn. We hebben het dan over zogenoemde ‘zichtapparaten’: de apparaten die niet achter een keukenkastje verdwijnen en door hun kleur en design waarde toevoegen aan de uitstraling van je keuken. Zoals magnetrons, (combi-)ovens, kookplaten en afzuigkappen.  Pelgrim biedt de Mooi Samen lijn in de kleurseries RVS, matzwart en introduceert deze maand exclusief de unieke kleur antraciet.

MooiSamenbanner_1200x592

Passend design

Met de drie designseries kies je jouw favoriete kleur, waarmee je de uitstraling van je keuken laat aansluiten bij jouw woonstijl. De producten van elke serie passen qua kleur en design perfect bij elkaar, maar zijn ook goed te combineren met iedere kleur keuken. Je zorgt voor rust, eenheid en sfeer door te kiezen voor de Mooi Samen lijn.

Antraciet, met oog voor detail

Antraciet is de nieuwste kleurserie van Pelgrim en uniek in de markt. Deze serie is met oog voor detail ontworpen en combineert verrassend goed met elke kleur keuken. Kenmerkend voor deze serie zijn de glazen fronten en de matzwarte design details, wat het heel stijlvol maakt. Naast design is de apparatuur eenvoudig schoon te maken na gebruik. De Mooi Samen lijn antraciet combineert vanwege de matzwarte designdetails ook goed met de matzwarte producten. De komende tijd wordt de kleurserie uitgebreid met meer apparaten.

Matzwart, zonder concessies


Matzwart is een veel gekozen kleur voor keukenapparatuur. Pelgrim biedt als enige aanbieder in de markt een vollédige serie matzwarte apparaten die op elkaar zijn afgestemd. Ze doen geen enkele concessie aan design en functionaliteit, want zelfs de hangrepen en bedieningsknoppen zijn volledig matzwart. Door de geëmailleerde laag op de apparaten zijn vingerafdrukken vrijwel niet zichtbaar en is ook deze lijn gemakkelijk schoon te maken na gebruik.

RVS, ijzersterk design


De RVS keukenapparaten uit de Mooi Samen lijn zijn al jarenlang enorm populair. Het ijzersterke design combineert altijd en is een tijdloze en slimme keuze, die zorgt voor een goede sfeer en functionaliteit in elk keukeninterieur.

Mooi en functioneel


In de Mooi Samen lijn van Pelgrim gaan mooi en functioneel hand in hand samen. Bij de ontwikkeling van deze drie series hebben ze namelijk niet alleen naar het design gekeken, ze blinken  bovendien uit in schoonmaak-, onderhouds- en bedieningsgemak. Op die manier doen ze er alles aan om het thuis nog mooier en makkelijker te maken. Van de bedieningsknoppen tot de handgrepen, alle details zijn perfect op elkaar afgestemd en de uitgebreide functies zijn eenvoudig in gebruik. Met de Mooi Samen lijn van Pelgrim kies je voor blikvangers in je keuken die jarenlang meegaan.