~ Pelgrim apparatuur gekocht? Deel foto's van jouw keuken en maak kans op een exclusieve BergHOFF messenset! ~
Pelgrim apparatuur gekocht? Deel jouw foto's en maak kans op een messenset!

Omdat antraciet zo mooi samengaat met antraciet

Nieuws

Tegenwoordig worden steeds meer elementen in het interieur uitgevoerd in antracietkleurige details. Van stalen deuren in de woonkamer, tot geverfde kozijnen, vloertegels en woonaccessoires. Het is als basiskleur perfect toepasbaar in je interieur én keuken. Pelgrim speelt daar slim op in met de introductie van keukenapparatuur in antraciet, binnen de Mooi Samen lijn. Deze serie is met oog voor detail ontworpen en combineert perfect met elke kleur keuken en interieurstijl.

Antraciet met Antraciet_1_1200x592

Antraciet, met oog voor detail

De apparaten van de antraciet lijn zijn uniek binnen de Mooi Samen lijn. De kleur (RAL 7016) geeft je keuken een moderne uitstraling en combineert verrassend goed met vrijwel iedere andere kleur. Kenmerkend voor deze nieuwe lijn zijn de glazen fronten van de ovens en afzuigkappen en de matzwarte design details. De glazen fronten hebben een stijlvolle uitstraling en passen in zowel een gezellige landelijke keuken als een strakke en moderne keuken. Alle details zijn mooi uitgelijnd en op elkaar afgestemd, van bedieningsknoppen tot handgrepen. De apparaten passen qua kleur en design niet alleen goed bij elkaar, maar combineren ook perfect met het matzwarte assortiment van Pelgrim vanwege de matzwarte design details.

Volg het assortiment
Binnen de antraciet lijn zijn momenteel de volgende apparaten verkrijgbaar:

De komende tijd wordt het assortiment verder uitgebreid.

Mooi én functioneel

Bij de ontwikkeling van de antraciet lijn hebben we niet alleen naar het design gekeken, want Pelgrim apparaten staan ook bekend om het schoonmaak-, onderhouds- en bedieningsgemak.
“In feite moet je de apparaten kunnen gebruiken op een intuïtieve manier zonder handleiding te hoeven lezen”, vindt Pelgrim productmanager Evelyn. “Dit geldt voor zowel de technische kant van de apparaten, maar ook voor het design en het schoonmaakgemak. Pelgrim maakt het graag mooi én makkelijk. Ik ben dan ook weer heel trots op deze nieuwe serie, waarmee we uniek zijn in de markt. Een kroon op ons werk”.

Lees hier een interview met Evelyn over productontwikkeling

De antraciet lijn

4 opgeslagen favorieten
Alle favorieten verwijderen

Oven met magnetronfunctie, nis 45 cm

Type: MAC834ANT
  • TFT display
  • Binnenruimte 51 liter
  • Temperatuurbereik 30 – 250 ºC
Vergelijken
Bekijken
Deze favoriet verwijderen
Verwijderen

Oven, nis 60 cm

Type: OVM836ANT
  • TFT display
  • Binnenruimte 73 liter
  • Temperatuurbereik 30 – 275 ºC
Vergelijken
Bekijken
Deze favoriet verwijderen
Verwijderen

Oven met magnetronfunctie en FullSteam, nis 45 cm

Type: COS834ANT
  • TFT display
  • Binnenruimte 50 liter
  • Temperatuurbereik 30 – 230 ºC
Vergelijken
Bekijken
Deze favoriet verwijderen
Verwijderen