~ Pelgrim apparatuur gekocht? Deel foto's van jouw keuken en maak kans op een exclusieve BergHOFF messenset! ~
Pelgrim apparatuur gekocht? Deel jouw foto's en maak kans op een messenset!

Pelgrim 3 in 1 oven favoriet bij Nederlandse consument

Nieuws

Gekozen Product van het Jaar 2021

Hij bespaart veel ruimte, heeft een volwaardige stoomoven en is gebruiksvriendelijk: dit waren de belangrijkste redenen voor het consumentenpanel om op de Pelgrim 3 in 1 oven te stemmen als Gekozen Product van het Jaar 2021 in de categorie ovens. ‘Gekozen Product van het Jaar 2021’ is al meer dan 30 jaar de grootste productverkiezing voor marketing innovatie die zich baseert op onafhankelijk consumentonderzoek.

Het panel, bestaande uit meer dan 10.000 Nederlandse consumenten, beoordeelt nieuwe producten op aantrekkelijkheid, innovatie, koopintentie en een producttest. ‘Voor Pelgrim is de verkiezing erg waardevol omdat de respons direct uit de markt komt. Het is ook een bevestiging voor ons dat de productvoordelen zoals wij die voor ogen hadden, zoals ruimtebesparing en gemak, ook zo ervaren worden door de consument,’ vertelt Johan van Gompel, Business Manager bij Pelgrim Benelux.

Gemak

De Pelgrim 3 in 1 oven was de eerste in de markt met een volwaardige stoomoven (tot 100% stoom), zodat je niet alleen kunt opwarmen en bakken maar ook een goede gestoomde maaltijd op tafel kan zetten. Gebruiksgemak stond bij de ontwikkeling ook centraal, want het bedienen van de oven, magnetron en stoomoven moest vooral ook gemakkelijk zijn. Daarom ontwikkelde Pelgrim een intuïtief menu met foto’s en vele voorgeprogrammeerde recepten. De oven is verkrijgbaar in matzwart, vlekvrij RVS en de nieuwe trendkleur antraciet.

Test

Pelgrim scoorde het hoogste (een 7,5) van alle ovens in de producttest. Consumenten vinden het erg handig dat ze maar één apparaat hoeven te plaatsen, zelfs voor het schoonmaken zit er een handige hulpfunctie op. Verder werd ook de gebruiksvriendelijkheid positief beoordeeld. Tot slot was de optie om te stomen een veelgenoemd voordeel omdat het niet iets is waar mensen snel een apart apparaat voor aanschaffen

Pelgrim

Pelgrim is al ruim 100 jaar thuis in elke keuken. De keuken, het levendige hart waar gekookt, gelachen, gegeten, gehuild en gefeest wordt. Pelgrim wil het mooi en makkelijk maken in de keuken, zodat je tijd hebt om thuis te genieten. Want hoe mooi je keuken ook is, uiteindelijk gaat het er in de dagelijkse praktijk om hoe je je apparatuur gebruikt. Beschikt de apparatuur over de functies die jij belangrijk vind? En weet je die functies juist te gebruiken? Dat zijn de vragen die de mensen van Pelgrim zich ook stellen bij het ontwerpen en ontwikkelen van nieuwe keukenapparaten. Mooi makkelijk van Pelgrim.