~ Pelgrim apparatuur gekocht? Deel foto's van jouw keuken en maak kans op een exclusieve BergHOFF messenset! ~
Pelgrim apparatuur gekocht? Deel jouw foto's en maak kans op een messenset!

Registreer voor verlengde garantie

Nieuws

Heb je net keukenapparatuur aangeschaft of ben je van plan om dat te doen? Dan staan je kook-wensen natuurlijk centraal en sluiten kwaliteit en prijs van jouw voorkeur daar op aan. Maar heb je ook nagedacht over de service en garantie die bij jouw keuze horen? Wel zo fijn als dat ook goed geregeld is. Waar mag je op rekenen en wat moet je weten? Pelgrim vertelt je daar graag meer over.

pelgrim-contentkit-november-2020-nieuwsbericht

Altijd fabrieksgarantie van 2 jaar

Keukenapparatuur wordt met uiterste zorgvuldigheid en aandacht geproduceerd en getest om het perfect te laten functioneren. Desondanks kan het een keer voorkomen dat er een storing ontstaat. Je hebt standaard altijd recht op de wettelijke fabrieksgarantie van 2 jaar. Dit betekent dat je binnen deze periode volledige fabrieksgarantie krijgt, inclusief voorrijkosten, arbeidsloon en onderdelen.

TIP: Soms is een storing ook gemakkelijk zelf te verhelpen door de handleiding van het apparaat goed te lezen en de storing op te sporen en op te lossen. Wanneer dit niet mogelijk is, doe je een beroep op de storings- of servicedienst van de aanbieder.

Aankoop van extra garantie

Buiten de wettelijke garantie van 2 jaar, kun je bij veel aanbieders kiezen voor verlengde garantie. Daar betaal je bij vaak bij de aankoop een extra bedrag voor. Check dan altijd welke kosten zijn inbegrepen in de verlengde garantieregeling.

Nieuwsbericht november

Bij Pelgrim is verlengde garantie gratis

Heb je één tot drie inbouwapparaten gekocht binnen één aankoop, dan geldt bij Pelgrim standaard een garantieduur van vijf jaar. Koop je vier of meer inbouwapparaten, dan heb je zelfs recht op een unieke garantieperiode van maar liefst acht jaar! Een verlengde garantie dus, van respectievelijk drie of zes jaar, bovenop de fabrieksgarantie.

Je betaalt in de verlengde periode alléén de voorrijkosten van € 71,50*. De kosten van materiaal, onderdelen en arbeidsloon zijn voor rekening van Pelgrim.

En de kleine lettertjes? Die melden dat voor verlichting, toebehoren en accessoires alleen de fabrieksgarantie geldt. En op onderdelen of componenten die tijdens een reparatie worden vervan-gen, ontvang je standaard één jaar garantie.

Registeren direct na aankoop

Het enige dat je wél moet doen is jouw apparatuur binnen 30 dagen na aankoop registreren. Wanneer jij je apparatuur registreert, weet Pelgrim welke apparatuur jij in huis hebt. Bij een storing in een keukenapparaat hoef je dus niet eerst op zoek naar het type- en serienummer.

“Verlengde garantie is wel zo fijn, want de meeste mensen hebben hun apparatuur langer dan ze denken als ze voor het eerst storing krijgen.”

*op het moment van schrijven; november 2020. Informeer naar de actuele prijzen bij het maken van een monteursafspraak.