Inspiratie van Pelgrim

We wensen je een coole zomer!

Je maakt bewust keuzes in de zomer, en zeker dit jaar. Waar je naartoe gaat op vakantie: in eigen land of toch naar het buitenland. Of blijf je thuis en ga je in je eigen omgeving genieten van je vrije weekenden en dagen? Pelgrim vertelt je graag hoe je je koelkast en vriezer het beste indeelt en wenst je vast een coole zomer!

Lees verder

Nieuwe koelkast en/of vriezer aanschaffen? Hier let je op.

Overweeg je een nieuwe koelkast en/of vriezer aan te schaffen of je huidige apparaat te vervangen? Er zijn veel soorten en maten verkrijgbaar met ook nog eens allerlei opties. Een koelkast met grote inhoud, een vriesvak of speciale bewaarlades? Een lage of hoge vriezer met 4 lades of meer, met FastFreeze functie of zonder? Zo kunnen we nog wel even doorgaan. Het is handig om alvast in kaart te brengen welke wensen jij hebt en waar jouw nieuwe koelkast of vriezer aan moet voldoen. Waar let je op?

Lees verder

Bewust omgaan met energie

We worden ons steeds meer bewust van het belang van duurzaam leven. Met zuinige huishoudelijke apparaten draag je daar aan bij en doe je het milieu een groot plezier. Maar dat niet alleen! Energiezuinige apparaten zorgen er ook voor dat je lagere energielasten hebt.

Lees verder

Nieuw energielabel als raadgever bij aanschaf

Weet je dat er op ieder huishoudelijk apparaat verplicht een energielabel zit? Energielabels vertellen je onder andere iets over het stroomverbruik van een apparaat, wat een belangrijke raadgever is voor de gebruikskosten. Maar het label is niet altijd even duidelijk.

Lees verder

Koken van de toekomst

Inductie koken wordt steeds populairder en is het koken van de toekomst. Steeds meer bestaande en vrijwel alle nieuwe woningen gaan van het gas af en de gasprijs neemt de komende jaren flink toe. Elektriciteit wordt juist goedkoper. Kies je voor inductie, dan is dat fijn voor je portemonnee! Koken op inductie biedt bovendien veel voordelen en je kunt nú al kiezen uit een uitgebreid assortiment aan inductiekookplaten. Pelgrim geeft je graag wat tips als jij ook wilt kiezen voor inductie.

Lees verder

Het nieuwe XL koken

Pelgrim introduceert een uniek product in de categorie inductiekoken, waarmee je groots kunt genieten. Een XL formaat inductiefornuis met een 90 cm kookplaat en een grote oven met een inhoud van 98 liter. Voor echte kookliefhebbers die houden van multifunctioneel koken en zich niet willen afvragen of een pan of bakplaat wel past. Ervaar de verschillende functies, het gebruiksgemak en design opties van het fornuis en geniet van het nieuwe XL koken!

Lees verder

Groots koken in iedere keuken

Ben je gek op uitgebreid koken en maak je graag lekkere gerechten in je keuken door gebruik te maken van verschillende kooktechnieken? Kies dan de unieke 3 in 1 oven van Pelgrim. Een magnetron, bakoven en volwaardige stoomoven in één compact apparaat. Dankzij de 140 voorgeprogrammeerde recepten, de eenvoudige bediening met maar één knop en het ideale schoonmaakgemak, kun je met de 3 in 1 oven groots koken in iedere keuken.

Lees verder

Altijd koken naar je eigen smaak

Over smaak valt zeker wel te twisten! Iedereen heeft zo zijn voorkeuren als het gaat om smaak. Niet alleen met smaak kun je alle kanten op, ook de kooktechnieken zijn in te delen in verschillende categorieën. Denk daarbij aan de voorbereiding van gerechten, de bereiding zelf en de nabewerking ervan. Met de verschillende kooktechnieken maak je het verschil in smaak. Ga je voor een makkelijke en snelle bereiding of kies je voor de uitgebreide technieken?

Lees verder

Alles wat je kunt koken, kun je ook stomen

We streven tegenwoordig bijna allemaal naar een gezond voedingspatroon. Niet alleen op het gebied van voedingsmiddelen valt hier genoeg te behalen, ook de bereiding ervan speelt een grote rol. Wist je dat stomen één van de meest makkelijke en gezonde manieren is om voedingsmiddelen en gerechten te bereiden? Want alles wat je kunt koken, kun je ook stomen. Maar wat is stomen, hoe werkt stomen en wat zijn de voordelen hiervan?

Lees verder

Welke keukenstijl past bij jou?

Een nieuwe keuken: daar komen een hoop dingen bij kijken. Van het kiezen van de keukenapparaten tot de indeling en misschien zelfs wel de plek van de keuken. Uiteindelijk komt het allemaal samen; de nieuwe keuken moet een plek worden waar jij je thuis voelt, met een keukenstijl die bij je past.

Lees verder

Koken op inductie of gas: wat is de beste optie?

Koken, bijna iedere dag zijn we er druk mee. Niet zo gek dat het lastig is om te bepalen welk type kookplaat je moet kiezen bij het kopen van een nieuwe. Keramisch, gas of inductie? De overheid heeft het streven om in 2030 anderhalf miljoen huishoudens van het gasnetwerk losgekoppeld te hebben. In 2050 moeten uiteindelijk alle huizen gasvrij zijn. Maar dat is niet de enige reden waarom inductie steeds populairder wordt. Is inductiekoken de toekomst?

Lees verder

Koop jouw nieuwe keuken in 5 stappen

Droomhuis gevonden, maar kan de keuken wel een make-over gebruiken? Een nieuwe keuken uitzoeken betekent een hoop onderzoek doen en heel veel keuzes maken. Wordt het een hele nieuwe keuken, of krijgt de oude keuken een flinke opknapbeurt? En waar moet je eigenlijk allemaal aan denken bij het uitzoeken van een nieuwe keuken? Met deze tips koop je in vijf stappen jouw nieuwe keuken.

Lees verder