Waar ben je naar opzoek?

Zoeken
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
sluiten

Kabeljauw met peultjes

voor 4 personen • voorbereidingstijd: 20 minuten · bereidingstijd: 25 minuten

Ingrediënten:

  • 2 kabeljauwfilets
  • 250 g peultjes
  • zout, peper
  • 60 g tomatenboter met basilicum (botermengsel van zongedroogde tomaten in olie, basilicum, 1 eetlepel grove mosterd, 1 theelepel pikante paprika poeder)
Stoomschaal Stoomschaal zonder gaatjes
Niveau 2
Programma stoom
Temperatuur 80°C
Tijd 25 minuten incl. voorverwarmen

Bereiding:

  1. Haal de restant graatjes uit de gefileerde vis.
  2. Verdeel de peultjes over de stoomschaal zonder gaatjes. Leg hier beide visfilets op en voeg zout en peper toe. Doe als laatste de stukjes tomatenboter erbij (op de visfilets). Stoom alles op 80°C voor 25 minuten.
  3. Serveer de vis direct. Mocht er nog wat botersaus in de schaal zijn achtergebleven, schep deze dan over de vis eenmaal op het bord.