Waar ben je naar opzoek?

Zoeken
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
sluiten

Het juiste fornuis voor jou

Het fornuis is het middelpunt van je keuken. Beschikbaar in diverse soorten en maten en daardoor passend bij iedere keuken. Ga jij bijvoorbeeld voor een breedtemaat van 60 cm of 90 cm? Kies je voor stoer RVS of voor modern matzwart? En kook je liever op een gasfornuis of op een inductiefornuis? Pelgrim helpt je de juiste keuze te maken.

Ga direct naar:
Formaat en kleur
De kookplaat
De oven

pelgrim_fornuizen_60_cm

Fornuizen 60 cm

Deze worden vaak vrijstaand in een keuken geplaatst, links of rechts van het aanrechtblad. Verkrijgbaar in wit en RVS.

IF960MAT_660x457

Fornuizen 90 cm

De grote fornuizen van 90 cm worden veelal tussen de keukenkastjes geplaatst en zijn verkrijgbaar in RVS en matzwart. De keukenkastjes dienen voorzien te zijn van mantelkoeling. Al onze fornuizen sluiten perfect aan op jouw aanrechtblad.

De kookplaat: inductie of gas

De keuze voor gas of inductie is heel persoonlijk.
Graag lichten wij de bijzonderheden van de verschillende fornuizen toe.

Pelgrim_Fornuizen_beeld_5

Inductie

Het brede inductiefornuis heeft zes koppelbare flexzones waarmee je in totaal drie grote verticale kookzones kunt creëren. Ideaal voor grote pannen, ovale pannen, XL grill- en teppanyaki-platen. Per kookzone kun je kiezen uit tien standen en een boostfunctie. Met de boostfunctie kies je voor tijdelijk extra krachtig vermogen. Hiermee kun je moeiteloos wokken op je inductiefornuis.

Pelgrim_Fornuizen_beeld_6

Gas

De gaskookplaat heeft 6 kookzones waarvan 1 krachtige wokbrander, 2 sterkbranders, 2 normale branders en een speciale sudderbrander. Met deze verschillende branders maak je elk gerecht op de juiste temperatuur klaar.

De oven

Pelgrim_Fornuizen_beeld_7

Met een inhoud van 98 liter, 4 insteekniveaus en 8 ovenfuncties passen al jouw gerechten in de oven. Het gasfornuis heeft tevens een draaispit voor het bereiden van vlees.

In zes minuten van 0 naar 180 (graden Celsius): de Pelgrim oven heeft de kortste voorverwarmtijd ooit. Dit komt door de combinatie van optimale ovenelementen en het beschikbare vermogen op de 3-fasen groep. Hierdoor gaat het voorverwarmen van de oven twee keer zo snel als bij een gemiddeld fornuis.

De maximale temperatuur van de buitenruit van de oven is 35°C. Veilig ‘koel’, dus. De oven is bovendien gemakkelijk schoon te maken. Met het stoomschoonprogramma stoomt het fornuis in een klein uurtje al het vuil los dat daarna eenvoudig te verwijderen is met een vochtig doekje

IF960MAT_600x563
IF960RVS_660x457
8
jaar garantie

Bekijk alle fornuizen

Een fornuis is een echte eyecatcher. Het geeft je keuken een prachtige, professionele uitstraling. Een fornuis is een combinatie van een gas- of inductiekookplaat en een oven die zowel vrijstaand als tussen de keukenkastjes geplaatst kan worden.

bekijk de collectie