~ Pelgrim apparatuur gekocht? Deel foto's van jouw keuken en maak kans op een exclusieve BergHOFF messenset! ~
Pelgrim apparatuur gekocht? Deel jouw foto's en maak kans op een messenset!

Cappuccino of espresso, wat is jouw favoriet?

De koffiemachine van Pelgrim is van alle gemakken voorzien. Van cappuccino tot espresso en zelfs heet water voor je thee: jouw favoriete warme drank haal je eenvoudig uit Pelgrims koffiemachine. Lees hier alles over de verschillende functies en het gebruiksgemak van onze machines.

Ga direct naar:
Bediening
Gebruiksgemak
Schoonmaakgemak
Combineren

Bediening

Met de tiptoetsbediening selecteer je eenvoudig jouw gewenste koffiesoort, de sterkte én de grootte van de kop. Je leest deze opties af in het tekstdisplay.

Pelgrim_Koffie_beeld_2

Het recept voor goede koffie

Voor een goede kop koffie is de juiste hoeveelheid druk nodig. Te weinig druk zorgt voor slappe koffie en teveel druk voor een te sterke bak. De ideale hoeveelheid is minimaal 9 bar. De koffie uit Pelgrims koffiemachine wordt gezet bij 15 bar waardoor er een heerlijk goudbruin schuimlaagje ontstaat. Dit zorgt voor een intense en toch gebalanceerde smaak van jouw koffie.

Pelgrim_Koffie_beeld_3

Koffiesterkte

Bepaal zelf de sterkte van je koffie. Kies uit mild, normaal, sterk en extra sterk.

Pelgrim_Koffie_beeld_4

Aparte koffiereservoirs

De koffiemachine beschikt over een ruim reservoir voor koffiebonen. Wil je bijvoorbeeld ’s avonds graag een decaf drinken? Géén probleem, naast het reservoir beschikt dit toestel over een aparte lade voor filterkoffie. Zo zet je gemakkelijk twee soorten koffie zonder de inhoud te moeten verwisselen.

Pelgrim_Koffie_beeld_5

Bijvullen en opbergen

Bijvullen is eenvoudig dankzij de 100% uitschuifbare telescoopgeleiders. Hierdoor kun je tevens handig bij het opbergvak achter de koffiemachine komen.

Pelgrim Koffie

Twee koppen

Samen koffiedrinken of visite in huis? Met deze functie zet je heel eenvoudig twee koppen koffie tegelijk. De koffie-uitloop is in hoogte verstelbaar zodat jouw favoriete kop of beker er altijd goed onder past.

Schoonmaakgemak

Combineren

De Pelgrim koffiemachine combineert perfect met ovens uit de Mooi Samen lijn. Plaats de koffiemachine naast een 45 cm nis oven of voeg een er een accessoire- of warmhoudlade aan toe voor nog meer gebruiksgemak.

Pelgrim_Koffie_beeld_4
Pelgrim Koffie
8
jaar zekerheid

Bekijk alle koffiemachines en lades

Weinig lekkerder dan je dag beginnen met een goede kop koffie. Of je nu gaat voor koffie, cappuccino, espresso, latte macchiato of warm water voor thee: met Pelgrims koffiemachine tover je eenvoudig jouw favoriete warme drank tevoorschijn.

bekijk de collectie