~ Pelgrim apparatuur gekocht? Deel foto's van jouw keuken en maak kans op een exclusieve BergHOFF messenset! ~
Pelgrim apparatuur gekocht? Deel jouw foto's en maak kans op een messenset!

Wij zijn thuis, ook in vaatwassers

De keuken is niet alleen een plek waar je kookt en de afwas doet. Het is vaak ook een plek van gezellig samenkomen met familie en vrienden. Het is daarom wel zo fijn om de vuile vaat gemakkelijk op te kunnen ruimen in een stille vaatwasser van Pelgrim. Met handige wasprogramma’s, een flexibele indeling en extra functies maken we het jou zo makkelijk mogelijk.

Ga direct naar:
Gebruiksgemak
Handige wasprogramma’s
Schoonmaakgemak
Tips

Gebruiksgemak

Pelgrim Vaatwasser Extra Hygiene

Indeling

De indeling van onze vaatwassers is flexibel zodat je de vaatwasser van jouw keus exact kunt aanpassen naar jouw wensen. Bordenrekken kunnen platgelegd worden en korven zijn in hoogte verstelbaar; handig voor het schoonmaken van grote borden of pannen. Ook de keuze voor een aparte besteklade of een bestekmandje is aan jou. Bekijk per model welke indeling het beste bij jou past.

Pelgrim_Vaatwasser_Beeld_4

TotalDry

Een vaatwasser die zichzelf automatisch opent zorgt ervoor dat je schone vaat perfect droogt. De vaatwasser opent ongeveer 20 minuten nadat het programma klaar is. De laatste stoom wordt vrijgelaten en koele en droge lucht kan naar binnen. Dát is nog eens een handige innovatie! Uiteraard is het ook mogelijk om deze optie eenvoudig uit te schakelen.

Pelgrim_Vaatwasser_Beeld_5

Supersilent

Onze meest stille vaatwassers zijn ook écht stil; ze produceren slechts 37 dB(A) aan geluid. Dat komt door speciale isolatie, een efficiënte motor, de beste materialen en fluisterstille wasprogramma’s. Hierdoor merk je bijna niet dat de vaatwasser aanstaat.

Pelgrim_Vaatwasser_Beeld_13

Turbosproeier

Sommige vaatwassers van Pelgrim beschikken over een extra krachtige sproeier in de bodem. Ook de meest bevuilde pannen komen hierdoor sprankelend schoon uit de vaatwasser.

Pelgrim_Vaatwasser_Beeld_7

InteriorLED

Dankzij perfect weggewerkte LED verlichting kun je jouw vaatwasser eenvoudig in- en uitladen. Ultiem gebruiksgemak.

Pelgrim FanDry

FanDry

Altijd een droge vaat met de FanDry functie. Deze actieve droogmethode werkt uitstekend. Door droge koude lucht de vaatwasser in te blazen droogt de vaat extra snel. Via de FanDry ventilator in de deur wordt de vochtige lucht afgevoerd voor hergebruik. Droge lucht wordt uitgeblazen via de onderkant van de vaatwasser. Hierdoor droogt de vaatwasser significant beter.

StatusLED vaatwasser

StatusLED

De StatusLED geeft aan of de vaatwasser nog bezig is met het ingestelde programma. De vaatwasser is aan de onderkant voorzien van verlichting zodat je op de vloer kunt zien of de vaatwasser nog aanstaat.

Pelgrim_Vaatwasser_Beeld_9

Energiezuinig

De vaatwassers van Pelgrim bereiken perfecte resultaten met een heel laag energieverbruik tot B (voorheen A+++). Dat komt door de krachtige motor met efficiënte verwarmingstechnologie, de optimale (waterbesparing)programma’s en unieke specificaties zoals TotalDry.

Handige wasprogramma’s

Schoonmaakgemak

Enkele vaatwassers van Pelgrim zijn voorzien van een zelfreinigingsprogramma. Hiermee worden de kuip van de vaatwasser, de sproeiarmen en de filters hygiënisch gereinigd. Dit programma kan draaien met normaal vaatwasmiddel – uiteraard zónder vaat in de machine. In de handleiding van de vaatwasser vind je een uitgebreide beschrijving voor het onderhouden van je vaatwasser.

Pelgrim_Vaatwasser_Beeld_15

Tips voor het beste droogresultaat

  • Spoel de grote of aangekoekte etensresten eerst handmatig af;
  • Laad de vaatwasser volledig vol;
  • Plaats vaat met holtes (zoals kopjes) zo dat het spoelwater er makkelijk uitloopt. Dit is ook belangrijk voor plastic vaat;
  • Vul glansspoelmiddel bij of verhoog de dosering glansspoelmiddel (met 3-in-1 tabletten is dit niet nodig);
  • Activeer indien aanwezig de TotalDry optie (de deur opent dan automatisch);
  • Laat de vaat afkoelen voordat je de vaatwasser uitruimt.
Pelgrim (4)

Slimme Keuze

Vaatwassers verbruiken relatief veel water en stroom en staan vaak dagelijks aan. Kies daarom voor een nieuwe Pelgrim vaatwasser met het Slimme Keuze label. Deze heeft het B of C label (voorheen A+++ energielabel) waarmee je tot wel 45% energie bespaart ten opzichte van een 15 jaar oude vaatwasser. Dat is ca. € 35,- per jaar.

Pelgrims Slimme Keuze

  • Minimaal energielabel C
  • Designed en geproduceerd in Europa (minimale CO2 footprint)
  • Energiebesparende functies zoals AutoProgram, Eco en uitgestelde start en halve belading

Bekijk hier alle bespaartips

Pelgrim_Vaatwasser_Beeld_15
Pelgrim Vaatwasser
8
jaar zekerheid

Bekijk alle vaatwassers

Als iets het gemak onderstreept, dan is het wel je vaatwasser. Hoe groot jouw gezin ook is; Pelgrim heeft altijd de juiste vaatwasser. Bekijk het overzicht met alle vaatwassers, onze ruime XL vaatwassers of vaatwassers met een handige besteklade.

bekijk de collectie