Pelgrim apparatuur gekocht? Deel foto's van jouw keuken en maak kans op een exclusieve BergHOFF messenset!
Pelgrim apparatuur gekocht? Deel jouw foto's en maak kans op een messenset!

Pelgrim staat voor kookplezier, welke kookplaat je ook kiest

De keuken is de centrale plek in huis. Het is de plek waar iedereen samenkomt, waar we lekker koken en genieten van gezellige diners. Een goede en betrouwbare kookplaat in je keuken is dan ook van groot belang. Ga je voor gas, keramisch of een inductie kookplaat? Welke kookplaat je ook kiest, Pelgrim staat voor kwaliteit én kookplezier.

Let op! Per 1 juli 2022 is het niet meer mogelijk gebruik te maken van de Pelgrim Kookgarantie regeling.

Lees verder

Koken op gas of inductie?

Heeft koken op gas jouw voorkeur, maar twijfel je omdat je niet weet of jouw woning de komende jaren nog aangesloten blijft op het gasnetwerk? Dan zit je met een gaskookplaat van Pelgrim altijd goed. Mocht het namelijk zo zijn dat jouw gasaansluiting binnen 10 jaar na aankoop van de gaskookplaat komt te vervallen, dan ontvang je van Pelgrim een nieuwe inductie kookplaat. Geheel gratis. Zo geniet je de komende 10 jaar gegarandeerd van vele uren kookplezier!

Lees meer over de verschillen tussen gas en inductie.

Uitfaseren van gas in Nederland

Kook je liever op gas, maar wil je ook rekening houden met de mogelijkheid dat de gasaansluiting de komende jaren komt te vervallen?

Daarom introduceert Pelgrim de volgende regeling:

Indien binnen 10 jaar na aankoop van een inbouw gaskookplaat van Pelgrim de woning waarin de gaskookplaat is gemonteerd afgekoppeld wordt van het gasnetwerk zal Pelgrim gratis een (naar het oordeel van Pelgrim) vergelijkbare inbouw inductie kookplaat leveren van hetzelfde merk en dezelfde inbouwmaten.

Pelgrim keuken met gaskookplaat

Voorwaarden Kookgarantie

Om aanspraak te kunnen maken op deze regeling dien je de gaskookplaat binnen 30 dagen na aankoop hier te registreren. Tevens dient deze in een commissie van minimaal vier Pelgrim inbouwapparaten te worden aangeschaft. Geldig bij aankopen na 1 juni 2018.

Voor de volledige voorwaarden en condities van de Kookgarantie en om mogelijke onduidelijkheden te voorkomen, verwijzen wij je naar artikel 7 van onze laatste Service- en Garantievoorwaarden.

Vragen over gas?

De eigen gasbel van Nederland zorgt voor veel discussie. Daar zijn meerdere redenen voor: ten eerste raakt die bel een keer op. Ten tweede zorgt het winnen van gas voor aardbevingen. Misschien heb je naar aanleiding van de nationale discussie (en onzekerheid over hoe lang we nog gebruik kunnen maken van gas in ons huishouden) vragen hierover. Begrijpelijk. We hebben de belangrijkste vragen voor je verzameld en beantwoord om jou hier zo goed mogelijk over te kunnen informeren.

Bekijk alle gaskookplaten

Bekijk onze gaskookplaten

3 opgeslagen favorieten
Alle favorieten verwijderen

Gaskookplaat, 59 cm breed

Type: GK415RVSA
  • 2 pandragers van bandstaal
Vergelijken
Bekijken
Deze favoriet verwijderen
Verwijderen

Gaskookplaat, 60 cm breed

Type: GK4060MAT
  • 2 pandragers van gietijzer
Vergelijken
Bekijken
Deze favoriet verwijderen
Verwijderen

Gaskookplaat, 60 cm breed

Type: GK4060RVS
  • 2 pandragers van gietijzer
Vergelijken
Bekijken
Deze favoriet verwijderen
Verwijderen