Matzwart: een duidelijke stijlkeuze voor jouw keuken

Lees verder
scroll verder

Keuken inspiratie opdoen anno 2021 kan niet zonder de matzwart trend tegen te komen. Met matzwarte apparaten til je het design van je keuken naar een hoger niveau. Matzwart is een heel duidelijke stijlkeuze die je niet in elk huis terug ziet. Het leuke is dat je matzwart zo subtiel of juist zoveel mogelijk kunt toepassen als je zelf wilt. Ga je alleen voor een matzwarte oven of wil je juist alle apparatuur in matzwart? Volg je eigen smaak en laat je verrassen door het matzwart assortiment van Pelgrim.

Bekijk alle matzwarte apparatuur

Volledige productlijn in matzwart

De populariteit van de zwarte keuken wint terrein. Als eerste in Nederland introduceert Pelgrim een volledige productlijn die aansluit op deze trend, met matzwarte producten in elke categorie. Of je nu kiest voor een vaatwasser of oven, een fornuis of een koffiemachine: voor jouw droomkeuken ben je thuis bij Pelgrim.

Matzwart: een mooie én slimme keuze

Matzwarte apparatuur doet het niet alleen goed in een zwarte keuken. Ook in een moderne keuken of juist in een traditionele keuken met hout is matzwart op zijn plaats. Met matzwarte apparatuur vang je bovendien twee vliegen in één klap: het is een mooie én slimme keuze. Op matzwarte apparatuur zijn vingerafdrukken immers minder zichtbaar. Daarnaast spiegelen matzwarte apparaten minder in licht. Matzwart is dus niet alleen mooi, maar ook heel makkelijk.

Pelgrim Matzwart Oven In Keuken

Een basis uitkiezen, de oven

De oven en de kookplaat vormen samen vaak de basis voor het uitkiezen van keukenapparatuur. Dit zijn immers de producten die het meest zichtbaar zijn in je keuken en waarmee je dus de stijl bepaalt. Pelgrim heeft verschillende typen matzwarte ovens; van magnetron tot zelfs een 3-in-1 oven. Bijkomend voordeel van deze ovens is dat ze perfect met elkaar te combineren zijn, zowel naast als onder elkaar. Vul je apparatenwand eventueel aan met een bijpassende lade of koffiemachine.

IK4083M IF design Award

De inductiekookplaat

Voor de inductie kookplaten ontwikkelde Pelgrim een geheel eigen unieke matte kleur. Door de matte screening te printen op het keramisch glas en vervolgens te emailleren in de oven ontstaat er een zeer sterk krasvast patroon. Dit geeft je keuken direct een moderne uitstraling. Deze matzwarte inductiekookplaat van Pelgrim heeft wereldwijde erkenning gekregen en mag zich winnaar noemen van de iF Design award.

Weet je nog niet wat jouw favoriete stijl voor in de keuken is? Het bepalen van de stijl voor je keuken is ook best een lastige keuze. Een keuken gaat immers vele jaren mee én het is meestal de centrale plek in huis. Wij delen graag onze tips met jou om je keuze wat makkelijker te maken.

Advies nodig?

Matzwarte keukenapparatuur van Pelgrim is niet alleen onderscheidend, maar ook een heel slimme keuze. Zin om meer keuken inspiratie op te doen? Of heb je behoefte aan advies? Je bent van harte welkom bij één van onze dealers, waar je een keuken met matzwarte apparatuur (en al onze andere opties) in het echt kunt bewonderen. Je kunt er ook voor kiezen om een bezoek te brengen aan onze showroom.

Op zoek naar een praktische en efficiënte oplossing in jouw keuken?

Er zijn vele soorten en maten keuken vakzaken die producten van Pelgrim
verkopen, vind hier de dichtstbijzijnde vanaf uw locatie.

bezoek een keukenvakzaak
Pelgrim MooiSamen oven
Image
3in1 oven in keuken
8
Jaar Garantie

Tot wel 8 jaar garantie

Een uitgebreide garantie geven? Heel normaal bij Pelgrim. Net als op al onze apparaten krijg je bij aanschaf van producten uit onze matzwart-lijn tot wel 8 jaar garantie.

onze garantie