Waar ben je naar opzoek?

Zoeken
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
sluiten

Mooi Samen 5-serie

Lees verder
scroll verder

Pelgrim introduceert met de Mooi Samen 5-serie ovenlijn niet alleen de mooiste maar ook de best gespecificeerde ovens in dit segment. Met een inhoud van tot liefst 77 liter, temperatuur tot 300°C en handige functies als AssistSteam en AirBake zijn onze nieuwe ovens een aanwinst voor elke keuken.

In de tabel onderaan deze pagina houden we je op de hoogte van de beschikbaarheid van deze nieuwe 5-serie.

Design

Voor elke keuken is er een passend design. Er kan gekozen worden uit 3 kleuren; zwartglas, matzwart en RVS. Doordat de hoogte van de displays bij elke oven gelijk is, kunnen ze zowel verticaal als horizontaal exact worden uitgelijnd. De ovens hebben een strakke uitstraling, mede door de slanke Pelgrim handgreep. De kleuren van de ovens combineren perfect met andere zichtapparatuur uit het Pelgrim assortiment.

Display

De ovens zijn voorzien van een breed LED display met de kenmerkende Pelgrim centrale knop (draai-druk) en tiptoetsbediening. Het display is overzichtelijk en je ontvangt een uitgebreide terugkoppeling van de instellingen door de duidelijke iconen en tekst. De witte en oranje kleuren maken het design helemaal af.

Interieur

Mooi van buiten, groot(s) van binnen. Met een inhoud tot liefst 77 liter zijn onze ovens de grootste op de markt. De eenvoudige en veilige telescoopgeleider zorgt voor een extra stabiele bakplaat of rooster. Om je nog meer bakplezier te geven, worden er diverse accessoires meegeleverd. De ovens zijn ook voorzien van een koele deur en softclose.

Gebruiksgemak

Zoals je van Pelgrim gewend bent, zijn de ovens niet alleen mooi, maar ook makkelijk in gebruik. Zo zijn de nieuwe modellen voorzien van vele bak- en hulpfuncties. Neem AirBake, een gezondere manier van frituren in combinatie met een speciale AirFry bakplaat. Of wat dacht je van bakken met stoom dankzij AssistSteam? Stoom maakt het verschil. Nog meer gemak: stel vooraf het volledige ovenprogramma in met behulp van StepBake. De ovens beschikken ook over 22 voorgeprogrammeerde programma’s. Bij elk programma hoort een speciaal recept, dat je terugvindt in ons receptenboek.

Schoonmaakgemak

De oven schoonmaken kan een vervelend klusje zijn. Maar niet met de nieuwe Mooi Samen 5-serie ovens van Pelgrim. Ontdek ultiem schoonmaakgemak met behulp van pyrolyse; eenvoudige natuurlijke reiniging met het stoomschoon-programma; en efficiënte en snelle reiniging dankzij uitneembare onderdelen.

ConnectLife 1_edit
ConnectLife 2_edit

ConnectLife

Alle bedieningsmogelijkheden en technische ondersteuning zijn binnen handbereik dankzij ConnectLife: houd real time de voortgang van je gerecht in de gaten; ontdek veel leuke recepten, aangepast aan de functies en instellingen van de oven; en stel handmatig een gebruikersprofiel in: selecteer bijvoorbeeld allergieën en voedselvoorkeuren.

ConnectLife

Assortiment

Huidig type Omschrijving Nieuw type Beschikbaar per
MAC524RVS Multifunctionele oven met magnetronfunctie, nis 45 cm OM540RVS Info volgt
MAC524MAT Multifunctionele oven met magnetronfunctie, nis 45 cm OM540MAT Info volgt
Multifunctionele oven met magnetronfunctie, nis 45 cm OM540ZWA Info volgt
OVM436RVS Multifunctionele oven, nis 60 cm
OVM436MAT Multifunctionele oven, nis 60 cm O500MAT Info volgt
Multifunctionele oven, nis 60 cm O500ZWA Info volgt
OVM536RVS Multifunctionele oven, nis 60 cm O560RVS Info volgt
OVM536MAT Multifunctionele oven, nis 60 cm
Multifunctionele oven, nis 60 cm O560ZWA Info volgt
OVP436RVS Multifunctionele oven met pyrolyse functie, nis 60 cm OP560RVS Info volgt
Multifunctionele oven met pyrolyse functie, nis 60 cm OP560ZWA Info volgt
Multifunctionele oven met AssistSteam functie, nis 60 cm OAS560ZWA Info volgt
Multifunctionele oven ConnectLife, nis 60 cm OC560ZWA Info volgt
Multifunctionele oven met pyrolyse functie ConnectLife, nis 60 cm OPC560ZWA Info volgt