~ Pelgrim apparatuur gekocht? Deel foto's van jouw keuken en maak kans op een exclusieve BergHOFF messenset! ~
Pelgrim apparatuur gekocht? Deel jouw foto's en maak kans op een messenset!

Mooi Samen

Creëer eenheid en sfeer in jouw keuken

Mooi en functioneel gaan hand in hand in de Mooi Samen lijn van Pelgrim. Met de producten uit de verschillende series creëer je eenheid in je keuken: de ovens, kookplaten en afzuigkappen passen qua kleur en design uitstekend bij elkaar.

Welke kleur past het beste in jouw (droom)keuken? Ga jij voor matzwart, RVS of toch voor glanzend zwart? Maak je keus en laat jouw keuken je persoonlijke woonstijl weerspiegelen.

OM540MAT_AT7

Matzwart

Zonder concessies

De serie matzwart uit de Mooi Samen lijn doet geen concessies aan design en functionaliteit. Deze lijn is uniek: Pelgrim is de enige op de markt met volledig matzwarte apparaten die geheel op elkaar zijn afgestemd. Het assortiment zwarte keukenapparatuur is zeer omvangrijk; de producten sluiten aan bij elk keukenontwerp.

bekijk de lijn
OM540RVS_AT3_Magnetron2_Hunch

RVS

IJzersterk design

De RVS keukenapparatuur uit de Mooi Samen lijn is al jarenlang enorm populair. Dankzij hun ijzersterke en tijdloze design passen ze in elk interieur. Of je nu van modern of landelijk houdt; combineren met RVS is altijd goed.

bekijk de lijn
OPC560ZWA_AT5

Glanzend zwart

Schittert in je keuken

De nieuwste aanwinst in het oven assortiment van Pelgrim: de tijdloze kleur ‘Glanzend Zwart’ past in elke keuken en is eindeloos te combineren. Kies gerust voor een van onze RVS, matzwarte of antracietkleurige afzuigkappen bij je glanzend zwarte oven en kookplaat.

bekijk keukenapparatuur

Op zoek naar apparatuur in de Mooi Samen lijn in jouw keuken?

Ook bij jou in de buurt zit een vakzaak die de producten van Pelgrim verkoopt. Vind hier de dichtstbijzijnde.

vind een verkooppunt
MAC834MAT_ATx