Welkom bij ons thuis

Wij kunnen ons goed voorstellen dat je meer wilt weten. In onze showroom in Duiven staan onze adviseurs voor je klaar. Je kunt onze showroom bezoeken maar wij kunnen je uiteraard ook adviseren op afstand.

Openingstijden showroom:

  • Op woensdag tot en met vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur
  • Elke 1ste zaterdag van de maand van 10:00 tot 17:00 uur

Wij zijn gesloten op:

  • Donderdag 27 april
  • Donderdag 18 mei

Wil je zeker zijn van advies van een van onze adviseurs, dan kun je het beste vooraf een afspraak maken. Dit is mogelijk van woensdag tot en met vrijdag. Het is niet toegestaan om huisdieren mee te nemen.

Elke eerste zaterdag van de maand is ons Experience Center ook in het weekend geopend van 10:00 tot 17:00 uur. Het is niet mogelijk om op zaterdag een afspraak te maken met onze adviseurs. Je bent van harte welkom om je te komen oriënteren. Mocht je het prettig vinden om geholpen te worden of om advies te krijgen kan je aansluitend een afspraak inplannen voor op een andere dag.

maak een afspraak
pelgrim-showroom-2020-1

Welke vragen kan ik stellen?

Je kunt alles vragen over onze keukenapparatuur. Twijfel je misschien over de keuze voor een gaskookplaat of inductie? Ben je benieuwd naar de nieuwste designs? Onze adviseuses geven graag een advies op maat.

maak een afspraak
0K7A2073_AuroraHDR2019-edit

Advies op afstand

Is een bezoek aan onze showroom niet mogelijk? Geen zorgen, onze adviseuses staan ook voor je klaar door middel van Advies op Afstand.

Wij helpen je graag telefonisch. Op deze manier kunnen wij je alle ins- en outs vertellen.

maak een afspraak op afstand
pelgrim-showroom

Ervaringen van bezoekers