Waar ben je naar opzoek?

Zoeken
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
sluiten

Paksoi met oestersaus

voor 4 personen • voorbereidingstijd: 15 minuten · bereidingstijd: 40 minuten

Ingrediënten:

  • 6 kleine (of 4 grote) struiken paksoi
  • 3 eetlepels knoflookolie (of 1 bol knoflook fijngesneden en gebakken in olie op laag vuur)
  • 2 eetlepels oestersaus
  • zout
Bakplaat /stoomschaal stoomschaal met gaatjes
Niveau 2
Programma stoom
Temperatuur 100°C
Tijd 15 minuten incl. voorverwarmen

Bereiding:

  1. Was de struiken paksoi en snijd ze in de lengte in tweeën of vieren.
  2. Stoom ze 15 minuten op 100°C.
  3. Meng knoflookolie en oestersaus. Voeg zout toe.
  4. Doe de gare paksoi in een schaal, overgiet ze met saus en meng door elkaar. Dien ze direct op.

Tip

Variatie Broccoli zie blz. 21