Waar ben je naar opzoek?

Zoeken
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
sluiten

Pasta met eend en paddenstoelen

voor 20 stuks • voorbereidingstijd: 25 minuten · bereidingstijd: 20 minuten

Ingrediënten:

  • 1 sjalot
  • 1 teen knoflook
  • 20 wontonvelletjes
  • paar takjes bladpeterselie
  • 200 g gerookte eendenborst
  • 2 eetlepels olie
  • 300 g champignons
  • 20 g Parmezaan
  • zout, peper
Stoomschaal Stoomschaal met gaatjes
Niveau 2
Programma stoom
Temperatuur 100°C
Tijd 20 minuten incl. voorverwarmen

Bereiding:

  1. Hak de sjalot, knoflook en peterselie fijn.
  2. Haal het vet van de eend en snijd het vlees in stukjes.
  3. Fruit de sjalot in de olie en voeg de champignons toe. Bak ze mooi bruin.
  4. Doe ze in een kom en roer er het peter- seliemengsel, de geraspte kaas en de eend door. Proef en voeg zout en peper toe.
  5. Leg op elk wontonvelletje wat vulling. Bevochtig de deegranden met water en vouw er een rechthoekig pakketje van.

Idee:

Vervang de gerookte eendenborst door twee gekonfijte bouten. Haal het vlees eraf en fruit dit met het eendenvet en de sjalot. Vervolg dan op dezelfde manier.