Maak kennis met de nieuwe ‘onzichtbare’ plafondunit

 

Deze video is een geanimeerde weergave. Kijk hier voor meer informatie over de specificaties en inbouwtekeningen

Onzichtbare afzuiging

De plafondunit heeft de meest gebruikte kleur wit: RAL 9010 en valt daarmee optisch weg in uw plafond. Dit zorgt voor een rustige en moderne uitstraling van uw keuken. Of kies voor de kleur matzwart voor een moderne en stoere uitstraling van uw keuken.

Extra platte en draaibare motor

De motor is heel slank en heeft daardoor een minimale inbouwhoogte van maar 19,5 cm nodig. Daarnaast is de motor draaibaar wat zorgt voor veel flexibiliteit in uw keukenontwerp.

 

Dimbare LED verlichting

De afzuiging is voorzien van dimbare LED verlichting. Hierdoor heeft u tijdens het koken goede verlichting in uw keuken en met de afstandsbediening schakelt u eenvoudig over naar sfeerverlichting voor het natafelen. De plafondunit is zeer goed voor uw portemonnee met energielabel A+.

 

Afzuigcapaciteit

Geen vieze damp of geur meer in huis want de kookdampen krijgen bij deze plafonunit door de hoge afzuigcapaciteit geen kans meer. De vocht- en vetdeeltje worden snel opgevangen in de vetfiltercassette en de overige lucht wordt vervolgens naar buiten afgevoerd of schoon de ruimte ingeblazen.

EasyClean

Het schoonmaken gaat eenvoudig; u opent het afdekpaneel met behulp van een geleidsysteem en neemt zo eenvoudig de 3 vetfiltercassettes uit om in uw vaatwasser te reinigen. Mooi makkelijk van Pelgrim.

Uitgebreide specificaties

Klik hieronder voor de uitgebreide specificaties en inbouwtekeningen.

ISW0960WIT en ISW0960MAT (90 cm breed model)

ISW1060WIT (100 cm breed model)