Laat u inspireren in onze showroom

In onze showroom te Duiven kunt u terecht voor al uw vragen over de keukenapparaten van Pelgrim, maar ook om alle apparaten te ervaren en te zien. Gespecialiseerde adviseurs bieden u graag de helpende hand bij het maken van de beste keuze. Een bezoek aan de showroom helpt u als voorbereiding op uw bezoek aan de Pelgrim dealer. Maar ook wanneer u al in gesprek bent met uw keukenvakzaak, kunt u bij ons terecht voor informatie. Het is aan te raden om vooraf een afspraak te maken met één van onze gespecialiseerde adviseurs, dan weet u zeker dat ze alle tijd voor u hebben.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 10:00 – 17:00
Zaterdag: 10:00 – 16:00 (niet op afspraak)

Impact 83, 6921 RZ Duiven
Telefoon 026 – 882 11 00 E-mail info@pelgrim.nl

Verbouwing en extra sluitingsdagen

Wegens een verbouwing is de showroom gesloten op 3 september en van 19 september tot en met 3 oktober.

Op de volgende dagen is de showroom ook gesloten:

  • Maandag 8 oktober
  • Dinsdag 9 oktober
  • Donderdag 11 oktober
  • Maandag 15 oktober
  • Dinsdag 16 oktober

Zaterdag geopend

Op de zaterdagen zijn wij nu altijd geopend van 10.00 tot 16.00 uur. Kom gerust langs om inspiratie en advies op te doen. Voor de zaterdagen is het niet mogelijk om een afspraak in te plannen.

Op feestdagen zijn wij gesloten.

Kom eens langs!

Wanneer u met een nieuwe keuken bezig bent, merkt u dat veel keuzes gemaakt moeten worden op gebied van onder andere kleur, soort keuken en materiaal. Dit geldt natuurlijk ook voor de keukenapparaten. Er zijn veel keuzemogelijkheden bij Pelgrim en daarom is het raadzaam uzelf zo goed mogelijk te informeren, zodat u jarenlang met plezier van uw keuken en apparaten geniet.

Plan hier eenvoudig uw afspraak

Of bel voor een afspraak 026-882 11 00