Welkom in de Pelgrim Showroom!

Onze adviseuses verwelkomen u graag in onze showroom. Daarvoor is het maken van een afspraak verplicht. Voordat u ons bezoekt, maken wij u graag attent op de door ons genomen maatregelen die wij treffen voor en tijdens een bezoek. Bij de afspraakbevestiging ontvangt u deze informatie.

Mocht u een advies op afstand wensen dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Lees hieronder meer.

Afspraak showroom

De Pelgrim showroom is geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur. U dient voorafgaand aan uw bezoek een afspraak te maken via onderstaande link.

Bent u op zoek naar een bepaald typenummer/apparaat? Informeer dan vooraf of het aanwezig is in onze showroom. Onze adviseurs zijn van maandag tot en met vrijdag telefonisch bereikbaar op 026 – 882 1100.

Maak een afspraak

Advies op afstand

Naast dat wij u fysiek kunnen ontvangen, staan onze adviseuses u graag op afstand te woord om advies te geven om passende keukenapparatuur te vinden voor uw droomkeuken. Telefonisch, via WhatsApp of FaceTime, kunt u vragen stellen over het gebruik van apparatuur en uw wensen bekend maken.

Onze adviseuses geven u graag het advies dat hierbij past. Wilt u contact met een van hen? Laat dit dan aan ons weten per mail: experiencecenter@atagbenelux.com.

Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om samen af te stemmen op welke manier het adviesgesprek zal worden gehouden/ingepland. Vermeld in deze mail:
– Uw naam
– Uw telefoonnummer
– Voorkeur voor dag en tijdstip
– In welke apparaten u interesse hebt

Ervaringen

Lees hier hoe anderen hun bezoek aan de Pelgrim showroom hebben ervaren.