Laat u inspireren in onze showroom

In onze showroom aan de Impact 83 in Duiven kunt u terecht voor al uw vragen over de keukenapparaten van Pelgrim, maar ook om alle apparaten te ervaren en te zien. Gespecialiseerde adviseurs bieden u graag de helpende hand bij het maken van de beste keuze. Een bezoek aan de showroom helpt u als voorbereiding op uw bezoek aan de Pelgrim dealer. Maar ook wanneer u al in gesprek bent met uw keukenvakzaak, kunt u bij ons terecht voor informatie.

De Pelgrim showroom is open van dinsdag tot en met zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur. U dient vooraf  een afspraak te maken behalve op zaterdag. Let op: honden mogen het gebouw niet in.

Bent u op zoek naar een bepaald typenummer/apparaat? Informeer dan vooraf of het aanwezig is in ons Experience Center. Onze adviseurs zijn van maandag tot en met vrijdag telefonisch bereikbaar op 026 – 882 1100.

Maak een afspraak

Via onderstaande kalender kunt u eenvoudig online een afspraak maken op de door uw gewenste datum en tijd. De afspraak wordt meteen bevestigd en u ontvangt vooraf een herinnering.


Ervaringen

Lees hier hoe anderen hun bezoek aan de Pelgrim showroom hebben ervaren.