Laat u inspireren in onze showroom

In onze showroom te Duiven kunt u terecht voor al uw vragen over de keukenapparaten van Pelgrim, maar ook om alle apparaten te ervaren en te zien. Gespecialiseerde adviseurs bieden u graag de helpende hand bij het maken van de beste keuze. Een bezoek aan de showroom helpt u als voorbereiding op uw bezoek aan de Pelgrim dealer. Maar ook wanneer u al in gesprek bent met uw keukenvakzaak, kunt u bij ons terecht voor informatie. Het is aan te raden om vooraf een afspraak te maken met één van onze gespecialiseerde adviseurs, dan weet u zeker dat ze alle tijd voor u hebben.

Let op: honden mogen het gebouw niet in.

Kom eens langs!

Wanneer u met een nieuwe keuken bezig bent, merkt u dat veel keuzes gemaakt moeten worden op gebied van onder andere kleur, soort keuken en materiaal. Dit geldt natuurlijk ook voor de keukenapparaten. Er zijn veel keuzemogelijkheden bij Pelgrim en daarom is het raadzaam uzelf zo goed mogelijk te informeren, zodat u jarenlang met plezier van uw keuken en apparaten geniet.

De Pelgrim showroom is open van maandag tot en met zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur. Op zaterdag kunt u geen afspraak maken. U bent dan zonder afspraak van harte welkom.

Bent u op zoek naar een bepaald typenummer/apparaat? Informeer dan vooraf of het aanwezig is in ons Experience Center. Onze adviseurs zijn van maandag tot en met vrijdag telefonisch bereikbaar op 026 – 882 1100.

Plan hier eenvoudig uw afspraak

 

Adres: Impact 83, 6921 RZ Duiven

Ervaringen

Lees hier hoe anderen hun bezoek aan de Pelgrim showroom hebben ervaren.