~ Pelgrim apparatuur gekocht? Deel foto's van jouw keuken en maak kans op een exclusieve BergHOFF messenset! ~
Pelgrim apparatuur gekocht? Deel jouw foto's en maak kans op een messenset!

Innovatieve functies in jouw keuken

Pelgrim keukenapparatuur wordt steeds zuiniger. Met dank aan innovatieve functies waarmee je het energieverbruik van onze producten kunt beperken. Wat dat betreft gaan de ontwikkelingen sneller dan ooit. Wist je bijvoorbeeld dat apparaten van slechts enkele jaren oud al veel meer energie verbruiken dan de huidige generatie apparaten?

Pelgrim keuken met innovatieve functies

45% besparen

Je keuken staat vol apparatuur. Sommige van die apparaten verbruiken 24 uur per dag energie. Je oude keukenapparatuur vervangen door nieuwe, duurzame, energiezuinige apparaten is daarom een goed idee. Niet alleen om een steentje bij te dragen aan een beter milieu, maar ook voor je eigen portemonnee. Minder energieverbruik betekent immers ook een lagere energierekening. Bij vrijwel alle keukenapparatuur is winst te behalen. Niet alleen door voor een energiezuinig model te kiezen, maar ook door de vele energiebesparende functies van je apparaten optimaal te gebruiken. Je besparing kan oplopen tot wel 45% per jaar. Doe er je voordeel mee!

Pelgrim keuken met innovatieve functies

Mooi makkelijk

Pelgrim speelt al bijna honderd jaar een belangrijke rol in vele Nederlandse keukens. Als authentiek Hollands merk koppelt Pelgrim gebruiks- en schoonmaakgemak aan technisch vernuft. Zo zoeken we constant naar mogelijkheden om onze apparaten nog duurzamer en slimmer te maken; vervaardigd van kwaliteitsmaterialen en voorzien van verschillende innovatieve technieken en energiebesparende functies. Mooi, maar vooral makkelijk!