~ Pelgrim apparatuur gekocht? Deel foto's van jouw keuken en maak kans op een exclusieve BergHOFF messenset! ~
Pelgrim apparatuur gekocht? Deel jouw foto's en maak kans op een messenset!

Energie besparen in de keuken

Pelgrim apparatuur verbruikt zo min mogelijk energie. Maar kun je zelf ook wat doen? Absoluut. Door even stil te staan bij hoe je je keukenapparatuur gebruikt. Soms verspillen we ongemerkt meer energie dan we eigenlijk zouden willen. Voor elk apparaat in je keuken geven we slimme tips waarmee je nog energiezuiniger kunt genieten van onze apparatuur.

Energie besparen in de keuken met Pelgrim

Zelf energie besparen in de keuken

Je keukenapparaten verbruiken energie, het is niet anders. Maar je hebt zelf wel invloed op hoeveel energie ze gebruiken. Een voorbeeldje: doe deksels op de pannen als je kookt, water kookt dan sneller en je eten is daardoor ook sneller gaar. Kijk ook eens naar de temperatuur in je koelkast. Die staat vaak te hoog. Of gebruik het ECO-programma van je vaatwasser wat vaker.

Voor elke productgroep hebben we de slimste bespaartips voor je op een rijtje gezet. Ga naar de betreffende productpagina en lees meer over de groenste keuzes die je kunt maken. Van afwassen tot koken en van afzuigen tot bakken.

Energie besparen in de keuken met Pelgrims Slimme Keuze

De juiste keukenapparatuur helpt je op weg om zo zuinig, duurzaam en energiezuinig te koken en bakken. Pelgrims Slimme Keuze is een perfect startpunt op weg naar een duurzame keuken.