Een nieuwe telg

in de familie

 • Waterreservoir

  Het waterreservoir van 1,3 liter is slim gepositioneerd voor eenvoudig gebruik. Het heeft ruim voldoende inhoud voor het bereiden van een volledige maaltijd en is compleet uitneembaar zodat hij makellijk te vulllen is onder de kraan.

 • Puur stoom

  Het cycloon systeem, een stoomdoorvoer techniek, voorkomt dat er druppels water in de oven komen. Daarbij zorgt de onderwarmte er altijd voor dat, mochten er toch druppels water ontstaan, de druppels water condenseren.

 • XL inhoud

  De combi-stoomoven, een volwaardige oven om mee te bakken en een stoomoven in één met maar liefst 75L inhoud (ook verkrijgbaar in 52L). De grootste op de Nederlandse markt! Volop ruimte voor gezonde en smaakvolle gerechten.

 • Multistoom 360°

  Dankzij de vier geperforeerde openingen in de hoeken van de achterwand verspreidt de stoom zich evenwichtig voor een mooi totaal bereik van stoom.

 • Ovenruit uitneembaar

  De ovenruit heeft drie glaslagen die ervoor zorgen dat de buitenkant van de deur niet heet wordt. De ruit is makkelijk afneembaar dankzij zijn gladde oppervlak. De binnenste glaslagen zijn in een handomdraai uit de glazen deur te nemen.

 • Vlekvrij RVS

  Speciaal bewerkt roestvrij staal voorkomt vingerafdrukken. En vlekken zijn zó verwijderd - dan houdt u meer tijd over voor echt leuke dingen.

Stomen

Gezond en bewust eten is inmiddels al geen trend meer, maar het standaard eetpatroon van vele Nederlanders. We willen wat we eten meer in eigen hand houden en zijn dus ook bewuster aan het koken. ‘Minder vet en meer smaak’ vormt de rode draad in de keukens.

Stomen als oplossing

Stomen sluit perfect aan op de behoefte om gezond en lekker te eten. Het is een van de gezondste manieren om uw eten te bereiden. U kookt vetloos en behoudt zoveel mogelijk vitamines en mineralen. Ideaal voor het (gelijktijdig) bereiden van bijvoorbeeld vis en groentes, of aardappelen. En ook zeer belangrijk, gestoomde gerechten behouden hun smaak en kleur!

Onze combi-stoomovens

Wij hebben uw stoomwensen vertaald naar een reeks slimme combi-stoomovens die verder gaan dan alleen stomen. Met onze combi-stoomovens kunt u bakken, braden, grillen en regenereren. Met deze laatste functie worden uw gerechten opgewarmd met stoom waardoor ze niet uitdrogen. Uw opgewarmde pasta smaakt dan alsof ‘t net gekookt is.

Bekijk onze combi-stoomovens

Stoomze!

Met een Pelgrim combi-stoomoven kunt u gebruik maken van de traditionele functies van een oven, een volwaardige stoomoven of beide functies combineren. U bakt, stoomt of grillt met gemak heerlijke en gezonde gerechten.

In het kookboek Stoomze! vindt u 25 stoomrecepten die te bereiden zijn met de stoomfunctie van de Pelgrim combi-stoomoven. Allemaal stap voor stap uitgelegd.

Waarom Pelgrim gebruikers voor stoom kiezen

 • Vanwege de diversiteit aan bereidingsmogelijkheden en omdat het gezond is

  Jeroen de Vries
 • Vanwege gemak en gezondheidsvoordeel van het stomen ten opzichte van koken

  Anne van Dijk
 • Voor het behoud van smaak- en voedingsstoffen van het product

  Maarten Hoogenboom
 • Als alternatief voor de magnetron, op advies van de keukenverkoper

  Johan van der Horst