~ Pelgrim apparatuur gekocht? Deel foto's van jouw keuken en maak kans op een exclusieve BergHOFF messenset! ~
Pelgrim apparatuur gekocht? Deel jouw foto's en maak kans op een messenset!

Broccoli met oestersaus

Variant op de paksoi met oestersaus

Ingrediënten:

  • 800 g broccoli
  • 3 eetlepels knoflookolie (of 1 bol knoflook fijngesneden en
    gebakken in olie op laag vuur)
  • 2 eetlepels oestersaus
  • zout

Bereiding:

  1. Neem 800 g broccoli, maak de roosjes los en snijd de grootste
    in tweeën.
  2. Stoom ze 15 minuten op 100°C.
  3. Meng knoflookolie en oestersaus. Voeg zout toe.
  4. Doe de gare broccoli in een schaal, overgiet ze met saus en meng
    door elkaar. Dien ze direct op.
Stoomschaal stoomschaal met gaatjes
Niveau 2
Programma stoom
Temperatuur 100°C
Tijd 15 minuten incl. voorverwarmen

Ovens met stoom
Ovens met magnetron en stoom