voor 4 personen • voorbereidingstijd: 20 minuten · bereidingstijd: 25 minuten
Ingrediënten:
2 kabeljauwfilets
250 g peultjes
zout, peper
60 g tomatenboter met basilicum (botermengsel van zongedroogde tomaten in olie, basilicum, 1 eetlepel grove mosterd, 1 theelepel pikante paprika poeder)
Stoomschaal
Stoomschaal zonder gaatjes
Niveau
2
Programma
stoom
Temperatuur
80°C
Tijd
25 minuten incl. voorverwarmen
Bereiding:
Haal de restant graatjes uit de gefileerde vis.
Verdeel de peultjes over de stoomschaal zonder gaatjes. Leg hier beide visfilets op en voeg zout en peper toe. Doe als laatste de stukjes tomatenboter erbij (op de visfilets). Stoom alles op 80°C voor 25 minuten.
Serveer de vis direct. Mocht er nog wat botersaus in de schaal zijn achtergebleven, schep deze dan over de vis eenmaal op het bord.