~ Pelgrim apparatuur gekocht? Deel foto's van jouw keuken en maak kans op een exclusieve BergHOFF messenset! ~
Pelgrim apparatuur gekocht? Deel jouw foto's en maak kans op een messenset!

Kabeljauw met peultjes

voor 4 personen • voorbereidingstijd: 20 minuten · bereidingstijd: 25 minuten

Ingrediënten:

  • 2 kabeljauwfilets
  • 250 g peultjes
  • zout, peper
  • 60 g tomatenboter met basilicum (botermengsel van zongedroogde tomaten in olie, basilicum, 1 eetlepel grove mosterd, 1 theelepel pikante paprika poeder)
Stoomschaal Stoomschaal zonder gaatjes
Niveau 2
Programma stoom
Temperatuur 80°C
Tijd 25 minuten incl. voorverwarmen

Bereiding:

  1. Haal de restant graatjes uit de gefileerde vis.
  2. Verdeel de peultjes over de stoomschaal zonder gaatjes. Leg hier beide visfilets op en voeg zout en peper toe. Doe als laatste de stukjes tomatenboter erbij (op de visfilets). Stoom alles op 80°C voor 25 minuten.
  3. Serveer de vis direct. Mocht er nog wat botersaus in de schaal zijn achtergebleven, schep deze dan over de vis eenmaal op het bord.