~ Pelgrim apparatuur gekocht? Deel foto's van jouw keuken en maak kans op een exclusieve BergHOFF messenset! ~
Pelgrim apparatuur gekocht? Deel jouw foto's en maak kans op een messenset!

Paksoi met oestersaus

voor 4 personen • voorbereidingstijd: 15 minuten · bereidingstijd: 40 minuten

Ingrediënten:

  • 6 kleine (of 4 grote) struiken paksoi
  • 3 eetlepels knoflookolie (of 1 bol knoflook fijngesneden en gebakken in olie op laag vuur)
  • 2 eetlepels oestersaus
  • zout
Bakplaat /stoomschaal stoomschaal met gaatjes
Niveau 2
Programma stoom
Temperatuur 100°C
Tijd 15 minuten incl. voorverwarmen

Bereiding:

  1. Was de struiken paksoi en snijd ze in de lengte in tweeën of vieren.
  2. Stoom ze 15 minuten op 100°C.
  3. Meng knoflookolie en oestersaus. Voeg zout toe.
  4. Doe de gare paksoi in een schaal, overgiet ze met saus en meng door elkaar. Dien ze direct op.

Tip

Variatie Broccoli met oestersaus

Ovens met stoom
Ovens met magnetron en stoom