~ Pelgrim apparatuur gekocht? Deel foto's van jouw keuken en maak kans op een exclusieve BergHOFF messenset! ~
Pelgrim apparatuur gekocht? Deel jouw foto's en maak kans op een messenset!

Pasta met spinazie en ricotta

voor 25 stuks • voorbereidingstijd: 20 minuten · bereidingstijd: 15 minuten

Ingrediënten:

  • 60 g diepvriesspinazie
  • 8 zongedroogde tomaten in olie
  • 60 g Parmezaan
  • 25 wontonvelletjes
  • 250 g ricotta
  • 1 ei
  • zout, peper
Stoomschaal Stoomschaal met gaatjes
Niveau 2
Programma stoom
Temperatuur 100°C
Tijd 15 minuten incl. voorverwarmen

Vooraf:

Ontdooi de spinazie en knijp hem goed uit.

Bereiding:

  1. Hak de spinazie en de zongedroogde tomaten klein. Rasp de Parmezaan.
  2. Meng alle ingrediënten voor de vulling.
  3. Verdeel de vulling over het midden van de wontonvelletjes.
  4. Bevochtig de deegranden en vouw driehoekjes. Druk de randen goed aan. Trek de uiteinden naar elkaar toe en druk ze op elkaar.
  5. Leg ze op de stoomschaal met gaatjes en stoom de pasta 15 minuten op 100°C.
  6. Serveer warm, eventueel als voorgerecht of hapje met satéprikkers.

Idee

Voeg wat groene pesto toe aan de vulling.