Soort |
Gewicht (g) |
Niveau |
Temperatuur (°c) |
Stoomtijd (minuten) incl. voorverwarmen |
Bonen (gedroogd) |
500 |
2 / stoomschaal met gaatjes |
100 |
85-95 |
Erwten (gedroogd) |
2000 |
2 / stoomschaal met gaatjes |
100 |
40-50 |
Bloemkool (heel) |
500 |
2 / stoomschaal met gaatjes |
100 |
25-40 |
Bloemkool (roosjes) |
1000 |
2 / stoomschaal met gaatjes |
100 |
25-35 |
Broccoli (heel) |
500 |
2 / stoomschaal met gaatjes |
100 |
20-35 |
Broccoli (roosjes) |
1000 |
2 / stoomschaal met gaatjes |
100 |
15-25 |
Wortel (heel) |
500 |
2 / stoomschaal met gaatjes |
100 |
40-50 |
Wortel (Julienne) |
500 |
2 / stoomschaal met gaatjes |
100 |
15-25 |
Wortel (partjes) |
500 |
2 / stoomschaal met gaatjes |
100 |
15-25 |
Mais |
500 |
2 / stoomschaal met gaatjes |
100 |
25-35 |
Kikkererwten (gedroogd) |
500 |
2 / stoomschaal met gaatjes |
100 |
85-95 |
Venkel (partjes) |
500 |
2 / stoomschaal met gaatjes |
100 |
15-25 |
Koolraab (partjes) |
500 |
2 / stoomschaal met gaatjes |
100 |
15-25 |
Rode biet (heel) |
500 |
2 / stoomschaal met gaatjes |
100 |
60-70 |
Paprika (partjes) |
500 |
2 / stoomschaal met gaatjes |
100 |
15-20 |
Roodlof (witlof) |
500 |
2 / stoomschaal met gaatjes |
100 |
15-20 |
Spruiten |
500 |
2 / stoomschaal met gaatjes |
100 |
25-35 |
Asperges (heel) |
500 |
2 / stoomschaal met gaatjes |
100 |
15-25 |
Spinazie |
500 |
2 / stoomschaal met gaatjes |
100 |
15-20 |
Snijbiet (partjes) |
500 |
2 / stoomschaal met gaatjes |
100 |
15-20 |
Gemixte groenten (partjes) |
1000 |
2 / stoomschaal met gaatjes |
100 |
25-35 |
Kool (partjes) |
500 |
2 / stoomschaal met gaatjes |
100 |
25-35 |
Aubergine (partjes) |
500 |
2 / stoomschaal met gaatjes |
100 |
15-20 |
Courgette (partjes) |
500 |
2 / stoomschaal met gaatjes |
100 |
15-20 |
Artisjok |
500 |
2 / stoomschaal met gaatjes |
100 |
50-60 |
Champignons |
500 |
2 / stoomschaal met gaatjes |
100 |
15-20 |
Prei |
500 |
2 / stoomschaal met gaatjes |
100 |
20-30 |
Sperziebonen |
500 |
2 / stoomschaal met gaatjes |
100 |
35-45 |
Veldsla |
500 |
2 / stoomschaal met gaatjes |
100 |
20-25 |
Selderij |
500 |
2 / stoomschaal met gaatjes |
100 |
20-30 |
Tomaten |
500 |
2 / stoomschaal met gaatjes |
100 |
10 |
Peultjes |
500 |
2 / stoomschaal met gaatjes |
100 |
20-30 |
Pompoen |
500 |
2 / stoomschaal met gaatjes |
100 |
15-25 |
Appel |
500 |
2 / stoomschaal met gaatjes |
100 |
5-15 |
Abricozen |
500 |
2 / stoomschaal met gaatjes |
100 |
5-15 |
Kersen |
500 |
2 / stoomschaal met gaatjes |
100 |
5-15 |
Kruisbessen (heel) |
500 |
2 / stoomschaal met gaatjes |
100 |
5-15 |
Peer |
500 |
2 / stoomschaal met gaatjes |
100 |
5-15 |
Pruimen |
500 |
2 / stoomschaal met gaatjes |
100 |
5-15 |
Rabarber |
500 |
2 / stoomschaal zonder gaatjes |
100 |
5-15 |
Nectarines |
500 |
2 / stoomschaal met gaatjes |
100 |
5-15 |